Omgång 11 av Allsvenskan Södra där Lillån kommer till en mycket tuff bortamatch mot Åstorp/Kvidinge. Åstorp/Kvidinge har fått en bra start på säsongen som nykomlingar i Allsvenskan Södra och ligger på en fin femte plats i tabellen. Lillån ligger på en åttonde plats och har tagit 13 poäng på 10 matcher där de flesta poängen är tagna på hemmaplan.

Att möta Åstorp/Kvidinge på bortaplan är en av seriens svåraste matcher för alla lag i denna serien. De spelar i en otroligt liten och tight hall där de trivs och vet precis hur de ska spela slå sina motståndare. Man tar många av sina poäng just hemma och är ett väldigt bra hemmalag. Lillån förlitar sig väldigt mycket på sin unga duo Isak Palmén och Filip Gillberg. Lyckas Åstorp/kvidinge stänga ner dessa två tror jag det blir en ganska behaglig lördagseftermiddag för Åstorp/Kvidinge.

Åstorp/Kvidinge har ett väldigt fint lag och till helgens match återfår man Andreas Bremer som saknades i förra helgens match där man åkte på en förlust mot serieledaren Fagerhult.

Tycker att oddset på 1.88 på seger för Åstorp/Kvidinge hos Svenska Spel känns spelvärt och väljer att spela 3/5 units.
Uppdatering: Svenska Spel har sänkt oddset. Finns fortfarande värde kvar på Bet365 @ 1.83.

@innebandyexpert på twitter.