Vilka lag som avancerar till slutspel i Europa Leagues grupp H ska avgöras och förutsättningarna är enkla, Ferencvarosi behöver vinna matchen medans det räcker med lika för hemmalaget Ludogorets.

Ludogorets kommer till matchen med endast en förlust på de senaste 14 hemmamatcherna. I Europa League ligger man på en andra plats med 7 inspelade poäng 4 bakom ledande Espanyol, i inhemska ligan trummar man på och leder med 5 poäng för andra placerade laget Levski Sofia.

Ferencvarosi kommer till matchen med 6 inspelade poäng vilket gör att man vid vinst avancerar till slutspel. Laget ligger även dem på en första plats i ligan. I första mötet med Ludogorets förlorade man med klara 0-3 på hemmaplan.

Ludogorets kommet till en match man inte kan förlora och tror att laget kommer vara spel förande och ha press på motståndarna. Man är även ett oerhört starkt hemmalag, jag tror därför att Ludogorets kommer trycka på framåt och få en bra avslutning på gruppspelet som leder till avancemang och spelar därför rak Ludogorets vinst till 1.74 gånger degen på Coolbet.