Nykomlingsmöte mellan Warberg och Visby ikväll i Sparbanken Victory Center där viktiga poäng står på spel för att kriga sig upp ovanför nedflyttningsstrecket.

Båda lagen var innan säsongen tippade att ligga på nedflyttningsplats och lämna SSL efter bara ett år. Efter halva säsongen ser läget ut att bli så om inte något av lagen rycker upp sig.

Kvällens match är väldigt viktigt för båda lagen för att få närkontakt till lagen högre upp i tabellen. Båda lagen behöver tre poäng och därför tror jag att inget av lagen vill bjuda motståndarna på några chanser. Jag tror på en tight tillställning där fokus kommer vara på defensiven och inte släppa till några målchanser. Båda lagen har haft svårt med målskyttet under säsongen och snittar runt 4 mål/match.

Warberg har spelat 8 matcher på hemmaplan denna säsong och det har varit tighta tillställning där det blivit som mest 10 mål totalt i matchen.
När vi erbjuds @ 1.80 på under 11.5 mål i matchen på Bet365 måste vi spela. Tycker det är en boll för högt och väljer därför att spela 4u.

@innebandyexpert på twitter