Klopp & CO har dubbelbokat sig kan man säga. Både ligacupen och klubblags-VM ska spelas. Klubben har lovat att ställa upp med två bra trupper men de bästa spelarna kommer ställas i klubblags-VM.

”Klubben vill ta tillfället i akt för att understryka att även om det här inte är ett idealiskt scenario, så är det ett resultat som vi kom fram till för turneringens bästa tillsammans med de andra klubbarna och vad som var mest lämpligt för oss själva” skriver Liverpool.

Aston Villa kommer till denna match med stor press att vinna. En press som kan komma att bli överväldigande. Man bara tagit lyckats ta poäng i två av de senaste sju matcherna, en oavgjord och en vinst, resten förluster. Ett lag som har press att ta poäng och kommer blåsa på rejält mot reserverna i Liverpool. Ser ut att komma till spel utan Keinan David, Jed Steer och Tyrone Mings.

Liverpool kommer till spel med ett extremt b-lags betonat lag. Spelare som knappt fått känna på a-lagsfotboll ställs på planen mot Aston Villa. De kommer till spel och matchen kan egentligen sluta hur som helst, utan att någon lägger stor vikt på att kritisera dem. 

En målrik tillställning tro vi och oddsen 1.74 på Unibet på att båda lagen gör mål checkar vi.