Ikväll väntar ett hett derby mellan Storvreta och Sirius i Svenska Superligan. Storvreta kommer till kvällens match utan sin Tränare Andreas Harnersk som uppges fått sparken igår. Tycker jag hittat två bra spel som sticker ut.

Storvreta har haft det lite tyngre senaste matcherna där man senast slog Mullsjö med 4-3 i en jämn match på hemmaplan. Målskyttet har inte funkat som det ska och och senaste 3 matcherna har man enbart gjort 10 mål på tre matcher. Det är inte likt Storvreta. Det har varit lite strul i Storvreta på senaste tiden med konflikter mellan vissa spelare och tränare. Kan vara så att tränare Harnersk fick gå p.g.a det? Inte helt omöjligt.

Sirius kommer från en period där man har blandat och gett. Senast storförlust mot Linköping för att där innan krossa Jönköping. Man vet inte riktigt vart man har Sirius i år. Dock vet vi en sak och det är att i ett derby mot värsta rivalen Storvreta kommer man aldrig vika ner sig eller bjuda på någonting. Med en Billy Nilsson och Filip Eriksson i form tror jag att man kan stå upp bra mot Storvreta.

Jag tror på en jämn match där Sirius inte kommer vika ner sig eller släppa till något bakåt. Man vinner hellre än så här match än att bjuda publiken på fin innebandy. Storvreta som haft tufft med målskyttet och nu när man sparkat sin tränare tror jag inte heller de kommer chansa och bjuda Sirius på något gratis. Båda lagen har klarat under 11.5 mål i sina 4/5 senaste matcher.

Under 11.5 mål @ 2.03 på Coolbet. 3u.
Sirius + 3.5 mål @ 2.15 på Coolbet. 3u.

Oddsen sticker ut om man jämför med andra spelbolag. Unibet erbjuder 1.76 på underspelet och 1.85 på +3.5 mål till Sirius.

@innebandyexpert på twitter