Nykomlingen Warberg tar emot Kalmarsund på onsdagskvällen i ett intressant möte. Tycker mig hittat ett mycket bra spel som känns bra på förhand.

Warberg kommer från en otroligt viktig seger förra veckan mot tabelljumbon Visby. Därav har man nu lite häng på lagen ovanför nedflyttningsstrecket. Warberg har ett jämt lag med inga direkta stjärnor i laget som sticker ut. Bästa poängplockare är Mattias Kongstad som gjort 28 poäng efter halva säsongen. Warberg kommer harva i botten av tabellen och till denna match tror jag de får de tufft med ett Kalmarsund som ställer upp med bästa tillgängliga lag för första gången på länge.

Kalmarsund kommer från en suddenseger mot Höllviken senast. Kalmarsund har haft det tufft ett tag och haft svårt att plocka trepoängare. Tror det kan bero lite på att man inte har haft fullt lag tillgängligt på sistone. Man har haft sin viktigaste back Simon Nilsson avstängd 3 matcher, men var tillbaka senast och gjorde 3 mål. Även Tim Nyander har missat senaste två matcherna p.g.a skada. Med båda dessa herrar tillbaka så har Kalmarsund fullt lag och deras första femma är kompakt och då tror jag Kalmarsund ska gå vinnande ur denna match.

Med ett Kalmarsund som har fullt lag och behöver börja plocka trepoängare så tror jag att de kommer ta tag i taktpinnen direkt och vinna denna match.
Senaste mötet slutade 10-4 till Kalmarsund och förvånar mig inte om vi ser något liknande resultat även denna match.

Kalmarsund vinnare @1.75 på Coolbet. 4u.
Kalmarsund -1.5 @ 2.20 på Unibet. 2u.

@innebandyexpert på twitter.