Dags för veckans fyrling från Innebandyvärlden. Denna gång hittar vi matcherna i SSL herr, SSL dam och Allsvenskan Herr Södra

Mullsjö AIS vs IBF Falun – 2
Aldrig en enkel uppgift att åka på bortamatch till Nyhemshallen men nu är det inget dussingäng som åker dit. Falun som för tillfället leder Superligan framför Storvreta med en poäng imponerar. Inte alltid spelmässigt men däremot så är det en styrka att plocka poäng fast man inte spelar på topp.

Fagerhult Habo IBK vs IBK Lidköping – 1
Ska inte vara något snack, ettan Fagerhult spelar hemma möter elvan IBK Lidköping. Där är inget annat än en hemmavinst som kan ske.

Malmö FBC vs Kais Mora – 2
Malmö FBC har gjort det bra hitintills och hängt på övre halvan(fyra just nu) och tagit de poängen som behövs men har haft det tufft mot topplagen IKSU, Pixbo och Täby. Tror det blir tufft även denna kväll när den ständige guldkandidaten Kais Mora tas emot. Mora åkte på pumpen innan VM-uppehållet mot Jönköping men här gör man inga misstag.

Lillån IBK vs Onyx IBK – 1
Viktig match för båda lagen. Två lag som inte trodde dem skulle ligga och snurra runt bottenlinjen efter halva säsongen. Här tror vi hemmalaget ger fördelen.

Fyrlingen ger 3.74 på Nordibet