Förhandsfavoriterna för att vinna SM guld ställs mot varandra i en spännande match på lördagskvällen. Sista omgången innan lite julledighet och dessa matcher brukar bjuda på fin innebandy.

Falun kommer till helgens match med väldigt fint facit. De har imponerat under säsongen och bara tappat poäng i 2 matcher. På hemmaplan har de vunnit alla matcher denna säsong och imponerat. Falun spelade så sent som i torsdags så det har blivit lite vila och det tror jag kan bli till deras nackdel.

Storvreta däremot spelade i tisdags och fått lång vila och kunnat återhämta sig bättre än Falun. Man kommer från en derbyvinst mot Sirius där man spelade väldigt stabilt och hade full kontroll. Man har sparkat sin tränare men det verkade inte spelarna lida av utan man spelade som man ska, om inte bättre.

Detta är den roligaste matchen för båda lagen på hela säsongen så inget av lagen kommer att vika ner sig. Men tycker mig se värde på en Storvretaseger. Vi erbjuds @ 2.70 på seger för Storvreta på Coolbet. Detta odds kommer inte finnas kvar vid matchstart. Så här gäller det att vara snabb. 3u spelar vi.

@innebandyexpert på twitter.