Pixbo tar emot tabelljumbon Visby på fredagskvällen. Pixbo som har imponerat under säsongen och ligger på en fin tredjeplats. Visby däremot ligger sist i tabellen och förra matchen fick man ställa en utespelare i mål då ordinarie målvakt blev skadad och ingen reservmålvakt var tillgänglig.


Pixbo kommer till dagens match med fullt lag och Marek Benes som startade de första matcherna av säsong med ett snitt på 3p/match är tillbaka och går in i andrafemman. En annan som bidrar med mycket poäng och är i superform är Gustav Fritzell som leder poängligan. Pixbo har verkligen fått ihop det i år och man spelar många målrika matcher.

Visby ligger som sagt sist i serien och får verkligen kämpa för att hänga kvar. Man har några duktiga spelare i Kasper Broby, Tommy Bolin, Wilmer Viinamäki som sköter det mesta i anfallsväg. Man har till dagens match fått in Oskar Domberg på lån från Mullsjö som man hoppas kan bidra.

Både Pixbo och Visby spelar många målrika matcher och därför spelar vi följande.
Över 12.5 mål @ 1.80 på Bet365 3u.

@innebandyexpert på twitter