Måndagsmatch i Helsingborg där serietrean Pixbo ska ta sig an Helsingborg.

Helsingborg har bara fått vila två dagar sen lördagens förlust mot Kalmarsund. Jag såg själv denna match och tyckte att Helsingborg inte skapade jättemycket och man hade tur att siffrorna inte blev större. Bra målvaktsspel räddade de från större siffror.

Pixbo går som tåget och har många spelare som kan spela när spelschemat är tight. Pixbo har fått vila sen i fredags och tror att en extra vilodag kommer göra skillnad i denna match. Man möte dessutom Visby och kunde vila lite spelare i tredje perioden.

Hittat två spel som känns bra på förhand. Framförallt allt Helsingborg tappat en av sina bättre backar och man har fått en dags mindre vila än Pixbo som inte behövde ta ut sig i fredags.

Pixbo över 6.5 mål @ 1.90 på Nordicbet.
Pixbo -2.5 mål @ 1.97 på Coolbet.
Pixbo har gjort över 6.5 mål senaste 5/5 matcherna.
Pixbo har löst handikappsspelet 4/5 matcherna.