Pixbo tar emot Jönköping i söndagens SSL i Svenska Superligan. Jag tror på en öppen match där Pixbo redan nu nästan säkrat topp tre men går för andra platsen. Jönköping ligger lite i ingenmansland och det ska mycket till om de ska nå en slutspelsplats.

Pixbo kommer från en tyngre period där de förlorat tre senaste matcherna. Man har på senaste tid även haft tillgång till hela truppen så lite ovanligt för denna säsong att Pixbo förlorar tre matcher i rad. Idag är det hemmamatch där Pixbo varit väldigt bra och man gör mycket mål.

Jönköping har haft det tufft denna säsong och ligger på en tionde placering. Man blandar och ger och haft lite otur med skador och sjukdomar. Idag ser man ut att ställa fullt lag på banan och här tror jag man kommer gå ut utan press och spela en fartfylld innebandy och bjuda upp till dans.

Tycker mig finna värde i över 10.5 mål @ 1.75 på Svenska Spel
Även Pixbo över 6.5 mål @ 1.77 På Svenska Spel känns bra på förhand.

Pixbo har löst 5/5 över 6.5 mål senaste hemmamatcherna och 4/5 över 10.5 mål i matchen senaste hemmamatcherna.