Det är en rejält mixad kupong som väntar på Europatipset den här söndagen där 5 miljoner extra ligger i potten. Allsvenskan, La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A och Ligue 1 är alla representerade där det baskiska derbyt liksom toppmötet Roma – Milan kittlar lite extra. Spelstopp 14.59 söndag 31 oktober.

Europatipset lilla systemet – 216 rader

  1. Aston Villa – West Ham (2)
    Den optimism som rådde i Aston Villa ifjol är som bortblåst och ett högtflygande West Ham med gott självförtroende gillar säkerligen sina chanser här.
  2. Norwich – Leeds (2)
    Att gå mållösa ur sju av sina tio senaste matcher och ännu inte tagit första segern för säsongen börjar bli lite väl problematiskt för Norwich.
  3. Roma – Milan (1)
    Milans Champions Leagus-fokus stör möjligen uppladdningen här vilket ett Roma med sin högstanivå kan göra det mesta utav hemma på Olimpico.
  4. Genoa – Venezia (1, X, 2)
    Trots ett tidigt skede går detta redan som en sexpoängsmatch och nykomlingen Venezia kommer ta alla chanser man får mot ett överstreckat Genoa.
  5. Sassuolo – Empoli (1, X)
    En fin säsongsöppning för båda lagen sett till sina förutsättningar och nog kan detta bli kupongens målrikaste möte vilket kräver sin gardering.
  6. IFK Norrköping – Elfsborg (X, 2)
    Elfsborg vägrar ge upp titelstriden och seriens bästa bortalag kan mycket väl ta en ny trea mot ojämnt Norrköping som inte vunnit på tre raka.
  7. Örebro – Djurgården (1, X, 2)
    Blir det inte seger här kan degraderingen vara ett faktum för Örebro, men kanske att chansen finns mot formsvagt Djurgården som åkte dit ordentligt i Göteborg senast?
  8. Atlético Madrid – Betis (1, X)
    Tre raka poängtapp och viktig Champions League-match härnäst gör Atlético till en favorit i fara mot ett mer än kapabelt Betis som sällan förlorar.
  9. Getafe – Espanyol (X)
    Nykomlingen Espanyol ber inte om ursäkt för sin tillvaro men saknar bäste målskytten Raúl de Tomás som är avstängd mot segerlösa jumbon Getafe.
  10. Real Sociedad – Athletic Bilbao (X)
    Tajt och målsnålt derby att vänta precis som vanligt där Sociedad, som har Europa League härnäst, dock ser ut att streckas väl hårt vilket ger bra värde på spikkrysset!
  11. Clermont – Marseille (2)
    Ett mer offensivt kapabelt Marseille bör kunna få utdelning och säkra segern mot nykomlingen Clermont som släppt in en hel del mål mot topplagen under säsongsinledningen.
  12. Montpellier – Nantes (1)
    Hemmaplansfördelen är en stark faktor att väga in då 11 av Montpelliers 13 poäng hämtats här och Nantes väldigt sällan håller nollan.
  13. Augsburg – Stuttgart (1, X, 2)
    Ovisst möte mellan två lag som fått en tuff start på säsongen och inte riktigt hittat någon kontinuitet ännu vilket öppnar för att dagsformen blir avgörande.

Europatipset stora systemet – 1024 rader

  1. Aston Villa – West Ham (X, 2)
  2. Norwich – Leeds (2)
  3. Roma – Milan (1)
  4. Genoa – Venezia (X, 2)
  5. Sassuolo – Empoli (1, 2)
  6. IFK Norrköping – Elfsborg (X, 2)
  7. Örebro – Djurgården (X, 2)
  8. Atlético Madrid – Betis (1, X)
  9. Getafe – Espanyol (1, X)
  10. Real Sociedad – Athletic Bilbao (X)
  11. Clermont – Marseille (X, 2)
  12. Montpellier – Nantes (1, X)
  13. Augsburg – Stuttgart (1, 2)

Vilket system ryggar du den här veckan? Spela Europatipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!