Ny vecka och nya tag på Stryktipset som efter sval utdelning föregående vecka nu lockar med 16 miljoner extra i potten. Kupongen är helengelsk med fem Premier League-matcher och resterande åtta från andradivisionen The Championship. Den sena matchstarten Tottenham – Manchester United kan bli något alldeles extra men det gäller att hänga med fram tills dess bland alla ovissa matcher. Spelstopp 15.59 lördag 30 oktober.

Stryktipset lilla systemet – 216 rader

  1. Liverpool – Brighton (1)
    Nog rullar Liverpool fram som en riktig ångvält för tillfället och med en helt utvilat elva har Brighton en riktigt tuff uppgift framför sig på Anfield.
  2. Tottenham – Manchester United (2)
    För att inte krisen ska vara total gäller det för spelarna i United att ta sitt ansvar nu och tvinga fram en rekyl efter debaclet senast mot Liverpool.
  3. Newcastle – Chelsea (2)
    Serieledande Chelsea visade ingen nåd mot Norwich i förra ligaomgången där viktige Mason Mount var katalysatorn som leder trupperna även här.
  4. Watford – Southampton (X, 2)
    Viktig seger för Watford senast men det finns fortfarande mycket kvar att jobba med vilket ett förbättrat Southampton kan utnyttja.
  5. Burnley – Brentford (2)
    Två olika spelstilar ställs mot varandra här och då Burnley brukar ha svårt när det inträffar har pigga nykomlingen Brentford alla möjligheter till en fin trea.
  6. Bristol City – Barnsley (1, X, 2)
    Hemmasegern är synnerligen sällsynt på Ashton Gate och tills den kommer är det väl bara att gardera upp Bristol City trots att formstarka Barnsley står på andra sidan?
  7. Derby – Blackburn (X, 2)
    Visst saknas det bredd och viss spets i Derby men sammanhållningen är god och hemma trivs man ypperligt vilket kan ställa till problem för gästande Blackburn.
  8. Huddersfield – Millwall (1, X, 2)
    Öppet möte att vänta mellan två lag som flyger lite under radarn men som stått för ett par riktigt bra insatser på sistone.
  9. Hull – Coventry (2)
    Coventry har imponerat inledningsvis och ska väl inte behöva tappa poäng mot ett nästintill hopplöst Hull som inte får någonting att stämma?
  10. Middlesbrough – Birmingham (1, X, 2)
    Med tanke på vilka de senaste resultaten kommit mot för Middlesbrough finns risken för att de övervärderas här mot ett Birmingham som på inget sätt är oävet.
  11. Preston – Luton (2)
    Bara två lag har vunnit färre matcher än Preston hittills och mot ett högtflygande Luton som är i gott slag blir det tufft återigen att addera poängskörden.
  12. Sheffield United – Blackpool (1)
    Nog kan Sheffield mer än man visat såhär långt och kanske att det börjat lossna lite i offensiven nu vilket kan ge lite poängmässig utdelning framöver.
  13. Swansea – Peterborough (1, X)
    Inget lag är så bra på att hålla i bollen som Swansea i The Championship och mer av samma är att vänta när seriens sämsta bortalag gästar.

Stryktipset stora systemet – 1024 rader

  1. Liverpool – Brighton (1)
  2. Tottenham – Manchester United (1, 2)
  3. Newcastle – Chelsea (X, 2)
  4. Watford – Southampton (X, 2)
  5. Burnley – Brentford (2)
  6. Bristol City – Barnsley (1, X)
  7. Derby – Blackburn (X, 2)
  8. Huddersfield – Millwall (X, 2)
  9. Hull – Coventry (2)
  10. Middlesbrough – Birmingham (1, 2)
  11. Preston – Luton (X, 2)
  12. Sheffield United – Blackpool (1, X)
  13. Swansea – Peterborough (1, X)

Vilket system ryggar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!