Måndagar har blivit den nya uppsamlingsdagen för släpande ligamatcher mellan lag som inte deltar i det europeiska cupspelet. Denna kupong bjuder således på en blandad kompott från Premier League, La Liga, Serie A och såklart Allsvenskan där 250.000 extra i potten ger en extra liten kick. Spelstopp 18.59 måndag 1 november.

Topptipset – 96 rader

  1. Halmstad – AIK (X, 2)
    Inget lag har kryssat fler matcher än Halmstad hittills och i det här skedet är alla poäng dyrbara, vilket såklart bortasvaga AIK också är väl medvetna om.
  2. Mjällby – Hammarby (1, 2)
    Gästande Hammarby har fortfarande häng på toppen men har inte råd med fler poängtapp vilket ger intressanta förutsättningar sett till Mjällbys liknande sits i andra änden av tabellen.
  3. Degerfors – IFK Göteborg (2)
    Nog verkar det som att Göteborg äntligen tagit sig i kragen tillräckligt för att undvika nedflyttningsdramatiken, men än är inte jobbet klart varpå de reser till Degerfors med full kraft.
  4. AFC Eskilstuna – Värnamo (X, 2)
    Värnamo må toppa Superettan men vinner sällan med någon större marginal vilket ett vilt kämpande Eskilstuna kan utnyttja på liknande sätt som senast lagen möttes.
  5. GAIS – Norrby (X, 2)
    Båda lagen har häng på kvalplatserna i Superettan men i varsin ände av tabellen vilket såklart ger gästande Norrby favoritskapet på förhand.
  6. Wolves – Everton (1)
    Ingenting kommer gratis för Wolves som dock fått bättre utdelning mot slutet, något som ingjuter lite mod när ett Everton som imploderade senast gästar.
  7. Bologna – Cagliari (1, X, 2)
    Nog sätter Bologna sig själva i svåra sitsar gång efter annan och mot ett Cagliari som var nära senast mot Roma riskerar ettan att bli alldeles för hårt streckad!
  8. Levante – Granada (1, X)
    Levante börjar väl komma igång under nye managern Javi Pereira men mot tajt spelande Granada är det långt ifrån säkert att första segern för säsongen kommer.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!