Måndagen hinner knappt avsluta sina matcher innan tisdagen tar vid och på Topptipset smäller det till ordentligt när Champions League är tillbaka med omgång 4. Gruppspelet vänder med returer från förra omgången och med det finns det revansch att hämta för flera av lagen. Kupongen består av sex matcher från Champions League och resterande två hämtas från The Championship som såklart får stå vid sidlinjen en kväll som denna. Spelstopp 20.44 tisdag 2 november.

Topptipset – 108 rader x 3kr

  1. Atalanta – Manchester United (1, 2)
    Trots en poäng till slut mot Lazio såg Atalanta inte riktigt skärpta ut, men hemma mot Manchester United luktar det revansch även om gästernas effektivitet oroar.
  2. Dynamo Kiev – Barcelona (1, X, 2)
    Barcelonas problem fortsätter och det är bara för Dynamo Kiev att hugga på chansen som ges precis som Alavés och Rayo gjort nyligen!
  3. Bayern München – Benfica (1)
    Klar klasskillnad i Portugal och Bayern är klara för gruppsegern om man vinner här vilket gör detta till en väl ensidig historia.
  4. Juventus – Zenit St Petersburg (1, X, 2)
    Zenit har inte gått bort sig mot vare sig Chelsea eller Juve och har revansch att utkräva mot de sistnämnda som mycket väl kan komma här.
  5. Sevilla – Lille (1, X, 2)
    En otroligt jämn grupp gör att det är tre oerhört viktiga poäng på spel, och då inget gick att skilja lagen åt senast är ett nytt kryss inte alls omöjligt.
  6. Villareal – Young Boys (1)
    Det fortsätter visserligen att gå emot Villareal i mångt och mycket men sett till hur många och hur ofta Young Boys släpper chanser måste man få utdelning här.
  7. Luton – Middlesbrough (1, 2)
    Båda lagen behöver studsa tillbaka efter förlust i helgen där Boros var mer väntad även om de också gjorde en bättre match. Svårlöst match som kräver gardering!
  8. Peterborough – Huddersfield (2)
    Nykomlingen Peterborough hade inte en chans mot Swansea och ställs nu mot ett betydligt tyngre Huddersfield som är i tillräckligt gott slag för att segra här.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!