Avgörandets tid är här och det ser ut att kunna bli ett par riktiga rysare på flera håll runt om i VM-kvalet. Eller vad sägs om direkt utslagsgivande gruppfinaler i grupp A, H och givetvis också Sveriges grupp B? Noterbart här är att kupongens sträcker sig hela helgen och avslutas först timmen före midnatt på söndag. Spelstopp 15.59 lördag 13 november.

Stryktipset lilla systemet – 216 rader

 1. Montenegro – Nederländerna (2)
  Inte mycket kan stoppa Nederländerna här om de väl skruvar upp farten vilket Montenegro också fick erfara i returmötet.
 2. Norge – Lettland (1, X)
  Om det ska bli en gruppfinal som gäller något härnäst måste Norge vinna här, men utan Håland kan det bli svårt.
 3. Wales – Belarus (1)
  Med Belgien hemma i sista omgången behöver Wales vinna här för att säkra andraplatsen före Tjeckien på bättre facit i inbördes möten.
 4. Sandvikens IF – Karlstad (1, X, 2)
  Det ska mycket till om Karlstad ska komma ikapp Dalkurd men man lär ge det ett försök i alla fall mot ett Sandviken som vill avsluta snyggt.
 5. Valladolid – Fuenlabrada (1)
  Visst ser väl Valladolid ut att kunna ta klivet tillbaka till La Liga efter den här lovande starten, inte minst om skyttekungen Shon Weissman fortsätter leverera.
 6. Eibar – Alcorcon (1)
  Bortasvaga Alcorcon klarade sig kvar med nöd och näppe ifjol men har lyckats inleda säsongen svagare ändå vilket inte räcker till här.
 7. Mirandés – Huesca (X, 2)
  Vidöppet möte mellan två mittenlag som lär avgöras av dagsformen men nog bör väl ändå La Liga-erfarenheten väga något tyngre för Huesca.
 8. Las Palmas – Real Zaragoza (X)
  Inget lag har kryssat fler matcher än Zaragoza hittills vilket lär behövas då Las Palmas sällan förlorar och är en stark kraft på egen hemmaplan.
 9. Spanien – Sverige (1, X)
  Har Sverige särskilt mycket att hämta mot ett ultra-dominant Spanien som bara behöver en poäng för att ta hem gruppen?
 10. Grekland – Kosovo (1, X, 2)
  Precis som väntat lyckades inte Grekland skapa särskilt mycket mot Spanien och är nu helt borta från playoff vilket kan ge en avslagen och öppen match här.
 11. Portugal – Serbien (X)
  Allt som krävs för Portugal här är att undvika förlust för att säkra direktplatsen till VM och sett till hur defensivt lagda de är spikar dem väl bara igen nu?
 12. Kroatien – Ryssland (1, X, 2)
  Samma läge som Portugal befinner sig i sitter även Ryssland inför gruppfinalen här vilket ger en riktigt intressant tillställning. Säkrast med alla tecken!
 13. Nordmakedonien – Island (1)
  Något överraskande knep Island en meriterande poäng borta mot Rumänien men frågan är om orken räcker mot supermotiverade Nordmakedonien?

Stryktipset stora systemet – 1024 rader

 1. Montenegro – Nederländerna (2)
 2. Norge – Lettland (1, X)
 3. Wales – Belarus (1, X)
 4. Sandvikens IF – Karlstad (1, 2)
 5. Valladolid – Fuenlabrada (1, X)
 6. Eibar – Alcorcon (1)
 7. Mirandés – Huesca (X, 2)
 8. Las Palmas – Real Zaragoza (1, X)
 9. Spanien – Sverige (1, X)
 10. Grekland – Kosovo (1, 2)
 11. Portugal – Serbien (1, X)
 12. Kroatien – Ryssland (1, X)
 13. Nordmakedonien – Island (1)

Vilket system ryggar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!