Vi får försöka lägga besvikelsen över Sveriges VM-kvalavslutning åt sidan och istället dränka våra sorger i den helengelska kupongen som väntar på Stryktipset. Flera favoriter på kupongen gör att skrällklockarna ringer och där gäller det att vara med inför sista matchen mellan Liverpool och Arsenal på Anfield. Spelstopp 15.59 lördag 20 november.

Stryktipset lilla systemet – 144 rader

 1. Liverpool – Arsenal (1)
  Sist ut på kupongen är i princip alltid ett bra spikbud men Liverpool på Anfield den här säsongen är en riktig maktfaktor och Arsenal lär få det jobbigt.
 2. Watford – Manchester United (2)
  Kanske att dagarna är räknade för Solskjaer men mot ett tämligen mediokert Watford ska väl den individuella kvalitén lysa igenom och återigen ’save the day’ för United.
 3. Wolves – West Ham (2)
  Hatten av till David Moyes som fått sådan fin utväxling på detta West Ham som fortsätter att imponera. Väl motiverad spik!
 4. Norwich – Southampton (2)
  Tränarbytet var nog nödvändigt för Norwich men frågan är om det räcker sett till hur tunt det sett ut hittills, något ett mer erfaret Southampton lär utnyttja.
 5. Aston Villa – Brighton (1, X, 2)
  Såväl Brighton som Aston Villa kan mer än vad resultaten visat såhär långt varpå det är en riktigt intressant match att vänta på Villa Park. Alla tecken!
 6. Newcastle – Brentford (X)
  11 omgångar men ännu ingen seger. Newcastle behöver verkligen vinna här men det blir inte lätt med tanke på att även Brentford behöver stoppa sin negativa trend. Luktar kryss lång väg!
 7. Burnley – Crystal Palace (X, 2)
  Vi vet vad vi har att vänta från Burnley rent spelmässigt och det kan räcka till en poäng här men troligen inte mer då hemmalaget trots allt vinner väldigt sällan.
 8. Bristol City – Blackburn (2)
  Fin vändning av Blackburn senast där viktige Ben Brereton återigen hittade nätet, vilket han med största sannolikhet gör även här mot formsvaga Bristol City.
 9. Huddersfield – West Bromwich (X, 2)
  Precis som Hull och Boro senast kommer Huddersfield med en tydlig matchplan gentemot West Brom här, vilket mycket väl kan räcka till en pinne som lär rensa en del kuponger!
 10. Hull – Birmingham (X, 2)
  Birmingham föll oväntat senast och siktar på att studsa tillbaka omgående. Är man inte på tå här riskeras dock en ny smäll då Hull går för att hålla tätt här.
 11. Middlesbrough – Millwall (X, 2)
  Svårslagna Millwall ser ut att kunna bli en riktigt fin kupongrensare då Boro streckas hårt. Tränarbytet bör ju ge effekt men blir det på studs är den stora frågan?
 12. Preston – Cardiff (1, X, 2)
  0-3 senast mot Nottingham kräver sin rekyl här för Preston men ett Cardiff som blickar framåt med positivitet blir en tuff uppgift trots hemmaplan.
 13. Reading – Nottingham Forest (2)
  Med fyra segrar på sina fem senaste bortamatcher kommer Nottingham med gott hopp om trepoäng mot ett sargat och alltjämt ojämnt Reading.

Stryktipset stora systemet – 1024 rader

 1. Liverpool – Arsenal (1)
 2. Watford – Manchester United (X, 2)
 3. Wolves – West Ham (1, 2)
 4. Norwich – Southampton (X, 2)
 5. Aston Villa – Brighton (1, X)
 6. Newcastle – Brentford (1, X)
 7. Burnley – Crystal Palace (X, 2)
 8. Bristol City – Blackburn (2)
 9. Huddersfield – West Bromwich (X, 2)
 10. Hull – Birmingham (X, 2)
 11. Middlesbrough – Millwall (X, 2)
 12. Preston – Cardiff (1, X)
 13. Reading – Nottingham Forest (2)

Vilket system ryggar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!