5 miljoner extra i jackpott den här söndagen där det bjuds på fotboll från såväl Spanien som England och Frankrike. Det mest noterbara utöver stormötet i match 1 är att match 5 kommer lottas, och i dessa tider är det inte omöjligt att ytterligare matcher kommer behöva ställas in. Barcelona är ett möjligt case men om inte, möjligen kupongens största skräll? Spelstopp 14.59 söndag 2 januari.

Europatipset lilla systemet – 216 rader

  1. Chelsea – Liverpool (X, 2)
    Det lutar åt en urladdning från gästernas sida och även om kapaciteten alltjämt finns där lär även detta kunna bli en ganska jämn tillställning Chelseas bortfall till trots.
  2. Brentford – Aston Villa (2)
    Ett allt svalare Brentford kommer försöka göra match av det här såklart men Aston Villa bör se detta som en passande uppgift för att lösa tre pinnar.
  3. Everton – Brighton (2)
    Med tanke på att vi vet vad Brighton går för jämförelsevis med ett mycket troligt ringrostigt Everton är det lika bra att utgå från höger!
  4. Leeds – Burnley (1)
    På det här systemet lämnas ettan ensam för att möjliggöra alla tecken i kupongens hittills enda lottade match nedan, men av det Burnley visat upp hittills är Leeds en alltjämt tillräckligt motiverad spik.
  5. Southampton – Newcastle (1, X, 2)
    Lottas enligt fördelningen 57-24-19 och med rådande utdelningsmöjligheter är det bara att hoppas på att 19% slår in här!
  6. Mallorca – Barcelona (1, X, 2)
    Nu är inte Mallorca det allra bästa laget i La Liga men Barcelona är väl tunna för tillfället och ligger i riskzonen här för ett nytt jobbigt poängtapp mot ett svårslaget hemmalag.
  7. Alavés – Real Sociedad (2)
    En mer ordinarie elva i Sociedad är att vänta här än före uppehållet och det ska räcka långt mot ett fortsatt formsvagt Alavés som saknar självförtroende.
  8. Real Betis – Celta Vigo (1, X, 2)
    Ett ojämnt Celta som dock håller en hög nivå på sin dag, med spelare som Aspas i täten, har alla chanser att överraska borta mot en alltför tung favorit.
  9. Elche – Granada (2)
    Elches nya manager Francisco Rodrigues har fått en bra start och det kan absolut räcka till alla poäng här, men någon gång ska Granada hitta lite segrar även i bortaspelet.
  10. Bastia – Clermont (1, X)
    Franska cupen brukar kunna bjuda på överraskningar och hemmastarka Bastia har absolut möjligheten mot ett Clermont med möjligt fokus på ligaspelet.
  11. Montpellier – Strasbourg (1)
    Om det är något Montpellier tar på allvar är det cupspelet som ifjol räckte till en semifinal, och med en stark elva i förra rundan är en stark elva att vänta även här.
  12. Nancy – Rennes (X, 2)
    Absolut ingenting på förhand talar för att lilla Nancy, jumbo i Ligue 2, ska kunna störa Rennes men håller dem krysset 90 minuter rensas många kuponger och visst finns den risk för underskattning`?
  13. Blackburn – Huddersfield (1)
    Även om det är jämnt att vänta här är det svårt att se förbi Blackburns fina formkurva, som också backas upp av en stark hemmafördel och en skyttekung som på allvar utmanar Mitrovic.

Europatipset stora systemet – 768 rader

  1. Chelsea – Liverpool (2)
  2. Brentford – Aston Villa (2)
  3. Everton – Brighton (X, 2)
  4. Leeds – Burnley (1, X)
  5. Southampton – Newcastle (1, X)
  6. Mallorca – Barcelona (1, X, 2)
  7. Alavés – Real Sociedad (2)
  8. Real Betis – Celta Vigo (1, 2)
  9. Elche – Granada (X, 2)
  10. Bastia – Clermont (1, X)
  11. Montpellier – Strasbourg (1)
  12. Nancy – Rennes (X, 2)
  13. Blackburn – Huddersfield (1, X)

Vilket system ryggar du den här veckan? Spela Europatipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!