Som om det inte vore nog med inställda matcher redan kommer Serie A, som utgör merparten av kupongen denna torsdag, med tråkiga nyheter trots ett längre uppehåll. Minst en men kanske fler matcher i nuvarande omgång ställs in pga Covid vilket gör en sen inlämning av raden nästintill ett måste. En trevlig fotbollskväll bjuds det däremot på ändå då Zlatans Milan kittlar aptiten hemma mot Roma innan eventuellt men förhoppningsvis Juventus – Napoli kommer till spel vid nio-tiden. Spelstopp 14.29 torsdag 6 januari.

Topptipset – 96 rader X 3kr

 1. Arsenal – Liverpool (1, 2)
  Trots att den här matchen lottas chansar vi på att den ändå lottas enligt det som statistiskt är mest sannolikt med 74% för att kunna få ha kvar de lågstreckade bortasegrarna för Torino och Genoa.
 2. Milan – Roma (X)
  Jämnt att vänta mellan två lag som brukar bjuda på en hel del underhållning och kamp sinsemellan varpå frågan ändå bör ställas om de inte tar ut varandra i slutändan?
 3. Juventus – Napoli (1)
  Med en passus för eventuell lottning är det inte fel att spika Juventus tidigt här då Napoli saknar en hel drös spelare av olika anledningar.
 4. Atalanta – Torino (1, 2)
  Ett något tröttkört och virrigt Atalanta avslutade december svagt och får nog passa sig här mot ett Torino som tagit stora kollektiva kliv den här säsongen – och smyger rejält under radarn i denna typ av matcher.
 5. Fiorentina – Udinese (1, X)
  Visst kan segern sitta långt inne för hemmalaget här mot ett Udinese som bara förlorat tre matcher sedan lagen senast möttes i september då Vlahovic avgjorde med matchens enda mål.
 6. Sassuolo – Genoa (1, 2)
  Det luktar Serie B lång väg för Genoa och här riskerar man en ny tung förlust, men med tanke på hur ofta Sassuolo släpper in mål är det inte fel att ta med en riktig rensargardering!
 7. Salernitana – Venezia (1, X, 2)
  Redan under tisdagskvällen stod det klart att denna matchen inte kommer spelas, vilket innebär att den lottas på kupongen som i sin tur föranleder helgarderingen då lottningen fördelas tämligen jämnt.
 8. Lazio – Empoli (1, X)
  Trots en given underdog-stämpel mot alla topplag har pigga nykomlingen Empoli överraskat emellanåt, och sett till Lazios lägstanivå under Sarri är första matchen efter ett uppehåll nästintill en fälla redo att trampas i.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!