Onsdagen tar oss runt om i Europas inhemska cuper och det är minst sagt blandad kompott som står för dörren. Kupongens åtta matcher utgörs av inte mindre än sex cupmatcher där engelska Ligacupen, portugisiska cupen samt italienska respektive spanska supercupen står för sex av matcherna. Även om det är svårt att inte lockas av semifinalerna i England är ett El Clásico alltid av stort intresse varpå denna kväll sannerligen bjuder upp till underhållning. Spelstopp 19.44 onsdag 12 januari.

Topptipset – 24 rader X 10kr

 1. Tottenham – Chelsea (2)
  När lagen möttes nyligen var det en tydlig klasskillnad och med en finalplats på spel lär Chelsea knappast ställa ut skorna.
 2. West Ham – Norwich (1, 2)
  Egentligen ingenting utöver det faktum att West Ham väldigt sällan håller nollan talar för en skräll här men för den som prickar in Norwich till 10x insatsen kommer bli rikligt belönad!
 3. Barcelona – Real Madrid (X, 2)
  Ett fortsatt skadeförföljt Barcelona kommer få kämpa för att knipa avancemanget då man inte vunnit något av lagens fem senaste inbördes, och sett till Reals frontduo form ligger tvåan närmast till hands.
 4. Inter – Juventus (1)
  Då Juve hade problem med både Napoli och Roma senast, samt saknar ett par viktiga kuggar här, blir Inter som dessutom har hemmafördelen här en alltför övermäktig uppgift.
 5. Crewe – Charlton (2)
  Efter en tung säsongsöppning har hösten artat sig för Charlton som dessutom stått upp bra mot topp-6 lagen på sistone, och mot nästjumbon finns inget annat än tre poäng på kartan med möjligen också lite offensiv islossning.
 6. FC Vizela – Porto (2)
  Inte hade Vizela någon chans när lagen möttes nyligen och faktum är att mot topplagen har inte hemmalaget räckt till och gör det inte heller här, trots att dem slog ut Braga i förra rundan av cupen.
 7. Rio Ave – Tondela (1, X, 2)
  Nog har Rio Ave ändå en klar hemmafördel här då Tondela tillhör högstaligans sämsta bortalag, men efter en lång tid utan matcher är status på Rio Ave från andradivisionen alltjämt oklar.
 8. Liverpool – Arsenal (1, X)
  Efter det pinsamma uttåget ur FA-cupen blir det intressant att se vilket Arsenal som dyker upp här, men klart är att Liverpools odds förbättrats avsevärt sedan lagen skulle spelat det första planerade mötet på Emirates.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!