Då exakt noll system hittade alla rätt förra lördagen när FA-cupen utgjorde större delen av kupongen lockas vi den här veckan med en fin jackpott om 12 miljoner extra i potten. The Championship står för majoriteten av matcherna den här gången medan Premier League avslutar kupongen med den enda sena matchstarten. Spelstopp 15.59 lördag 15 januari.

Stryktipset lilla systemet – 192 rader

 1. Aston Villa – Manchester United (1, 2)
  En jämn match senast lagen möttes i cupen och även om det är ett fint revanschläge för Villa har United alltjämt den där individuella skickligheten som kommit till undsättning så många gånger.
 2. Burnley – Leicester (2)
  Med så pass många offensiva bortfall till den här matchen är det svårt att se Burnley ha något med segern att göra och nog är det godnatt när gästerna väl sätter första målet.
 3. Wolves – Southampton (X)
  Båda lagen har hittat lite välbehövlig form mot slutet och två i grunden likvärdiga lag kan absolut få dela på poängen här, Southampton är som bekant laget som kryssat flest matcher hittills i ligan!
 4. Newcastle – Watford (1)
  Inte för att det på förhand är särskilt enkelt att plocka ut en given vinnare här men hemmafördelen och det faktum att Newcastle har spelare med det lilla extra bör fälla avgörandet här.
 5. Norwich – Everton (2)
  Everton kommer från en ganska tung period men måste gilla sina chanser mot hopplösa jumbon Norwich vars offensiva bekymmer bara fortsätter.
 6. Huddersfield – Swansea (1, X)
  Stark hemmafördel för Huddersfield som dessutom har formen på sin sida här, men gästerna har sin bäste målskytt Joël Piroe i fin målform vilket säkerligen kan ställa till det för hemmalaget.
 7. Derby – Sheffield United (1)
  Med 11 poäng upp till säker mark är Derby fortsatt jumbo i The Championship men resultatmässigt ser det långt bättre ut, och på hemmaplan är The Rams verkligen att räkna med.
 8. Middlesbrough – Reading (1)
  Det har varit en tuff vecka för Reading och inte lär det blir lättare borta mot ett formstarkt Middlesbrough som håller på att slå sig in bland playoff-platserna.
 9. Millwall – Nottingham (X, 2)
  Nottingham tog en oerhört fin skalp förra helgen vilket ytterligare understryker vilket jobb Steve Cooper gjort med laget sedan han tog över, något som bör räcka långt även mot hemmastarka Millwall.
 10. Fulham – Bristol City (1, 2)
  Som högst oddssatta lag på kupongen går det inte att låta bli att plocka med Bristol när det finns jackpottmiljoner i potten, men det backas också upp av lagens cupmöte förra veckan där gästerna mycket väl kunnat vinna.
 11. Peterborough – Coventry (1, X, 2)
  Med två så pass hemmafärgade lag drabbar samman är det svårt att sia om såväl slutresultat som matchutveckling, varpå en helgardering är på sin plats.
 12. Preston – Birmingham (1, 2)
  Sett till formen de senaste veckorna måste ettan tveklöst med, men detta är samtidigt en typisk match att åka dit på när det är jackpottvecka varpå den långt mer ologiska tvåan till låga procent också behöver ta plats!
 13. QPR – West Bromwich (1, 2)
  Toppmöte väntar på Loftus Road där hemmalaget får gälla som favoriter sett till West Broms bortabekymmer den senaste tiden, men då QPR nästan alltid släpper in mål och gästerna har ligans bästa defensiv är det läge att gardera!

Stryktipset stora systemet – 1024 rader

 1. Aston Villa – Manchester United (1)
 2. Burnley – Leicester (2)
 3. Wolves – Southampton (1, X)
 4. Newcastle – Watford (1, 2)
 5. Norwich – Everton (2)
 6. Huddersfield – Swansea (1, X)
 7. Derby – Sheffield United (1, X)
 8. Middlesbrough – Reading (1, X)
 9. Millwall – Nottingham (X, 2)
 10. Fulham – Bristol City (1, 2)
 11. Peterborough – Coventry (1, X)
 12. Preston – Birmingham (1, 2)
 13. QPR – West Bromwich (1, 2)

Vilket system spelar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!