Under torsdagskvällen och natten till fredag smäller det ordentligt i VM-kvalet på såväl europeisk mark som i Sydamerika. Sveriges hemmamöte med Tjeckien vill man såklart inte missa men det finns fler godbitar på Topptipset att se fram emot, i alla fall sett till förväntad utdelning och det avgörande läge många lag befinner sig i. En riktigt härlig kupong med andra ord! Spelstopp 20.44 torsdag 24 mars.

Topptipset – 48 rader X 5kr

 1. Sverige – Tjeckien (1, X)
  Hur mycket man än vill lita på och hoppas på Sverige i den här matchen går det inte att komma ifrån att stundens allvar mycket väl kan lägga sig som en tät dimma över matchen, och krysset med förlängning är ingen dum garderingsidé.
 2. Italien – Nordmakedonien (1)
  Nog finns det ett mått av att Italien låtit sig själva gå lite på halvfart sedan EM-guldet men nu finns inte längre utrymme till det, och vid skarpt läge ska Mancinis Italien gå att lita på mot ett lag som Nordmakedonien.
 3. Portugal – Turkiet (1)
  Visserligen får inte alltid Portugal saker och ting att stämma offensivt sett med det spelarmaterialet, men defensivt är man alltjämt betydligt mer pålitliga än Turkiet som går ner för räkning när det gäller alldeles för lätt.
 4. Wales – Österrike (1, 2)
  Det vattnas väl inte direkt i munnen inför den här matchen för oss neutrala och det blir väl inte någon målfest heller, men sett till vad matchens första och kanske enda mål betyder går det inte att räkna bort något av lagen här även om hemmafördelen starkt spelar in.
 5. Skottland – Polen (X)
  All heder åt budskapet i och kring den här matchen men frågan är vad den egentligen kommer generera rent fotbollsmässigt, och hade det funnits utrymme vore alla tecken att föredra men för dagen får ett förutsägbart ”snällt” 1-1 resultat räcka!
 6. Brasilien – Chile (1, X, 2)
  Spelmässigt är detta knappast en match som man stannar uppe för men vad gäller stämning och intensitet är det en annan femma, och med ett Chile som är piskat att vinna kan detta trots allt bli en svängig match!
 7. Colombia – Bolivia (1, X)
  Det vill sig inte i kvalet för Colombia som säger hejdå till VM vid nytt poängtapp här, och i det här pressade läget när dem inte riktigt kunnat leverera tidigare är det läge att gardera upp.
 8. Paraguay – Ecuador (X, 2)
  Då en poäng räcker för att nå VM för Ecuador är det väl det minsta man kan begära mot målsnåla nästjumbon Paraguay, inte minst eftersom Argentina väntar i sista omgången varpå det vore skönt att ha avgjort innan?

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!