Det blir en intressant avslutning av Tips-SM som i den sista omgången lockar med 14 miljoner extra i jackpott. Den allsvenska premiären gör sitt intåg ute i landet under helgen och en av matcherna står såklart då också med på kupongen. I övrigt handlar det om flera tunga favoriter från Premier League och The Championship som kan dra upp utdelningen ordentligt. Spelstopp 15.59 lördag 2 april.

Stryktipset lilla systemet – 288 rader

 1. Manchester United – Leicester (1, 2)
  Det tenderar att bli målrikt när dessa två möts och som bägge lagen sett ut under säsongen är det svårt att se den trenden brytas här, och då Leicester fått bra utdelning mot United de senaste gångerna ligger skrällen inte långt borta?
 2. Chelsea – Brentford (1, X)
  Med tanke på kommande Champions League-vecka är det högst troligt med viss rotation här för Chelsea, och det tillsammans med Christian Eriksens fina intåg i Brentford och ett möjligt ledningsmål för gästerna öppnar för garderingen!
 3. Burnley – Manchester City (X, 2)
  Inte för att Manchester City brukar ha problem med Burnley vare sig hemma eller borta men med stundande Champions League-kvarten, tidigare poängtapp i ligan vilket släppt in Liverpool i titelstriden och jackpottomgången i åtanke plockas krysset som en fin liten rensare!
 4. Leeds – Southampton (1, X, 2)
  Det har onekligen varit dramatiska scener för Leeds de senaste matcherna men trots att saker och ting ser bättre och mer stabilt ut går det inte att komma ifrån att dem fortfarande släpper till väldigt mycket mål.
 5. Wolves – Aston Villa (2)
  Trots att Aston Villa blandar och ger lite just nu måste man ändå gilla deras chanser här mot ett målsnålt tillika decimerat Wolves, och sitter bara första målet för gästerna ska segern också ros iland.
 6. Brighton – Norwich (1, X)
  Jumbon Norwich är fortsatt i stort behov av tre poäng men har inte sett särskilt nära ut på sistone varpå Brighton knappast får en bättre möjlighet att hitta tillbaka till vinnarspåret igen – vilket varit alldeles för fåtaligt hemma på sydkusten denna säsong.
 7. Stoke – Sheffield United (2)
  Med Stoke fast i mitten av tabellen efter en tung vinter är det Sheffield United som har mest att spela för i playoff-kampen, och klarar Sheffield att vända ett underläge mot Stoke i sin bästa form för säsongen klarar dem det alldeles säkert med nuvarande formkurva i åtanke.
 8. Coventry – Blackburn (1)
  Sett till de tio senaste matcherna har bara QPR och Peterborough samlat ihop färre poäng än playoff-jagande Blackburn, och med tanke på deras svaga bortafacit under 2022 plockas ettan bakom ett hemmatryggt Coventry tidigt.
 9. QPR – Fulham (2)
  Det enda som talar för en skräll här är det faktum att Fulham mer eller mindre redan är klara för Premier League, men två raka poängtapp för gästerna redan avklarade slår blixten knappast ner tre gånger på kort tid mot ett så pass överlägset lag som Fulham varit denna säsong.
 10. Barnsley – Reading (1, X, 2)
  Ett riktigt ångestmöte i botten av tabellen som kan få stora konsekvenser för nedflyttningsstriden, och ett hårt kämpande Barnsley som vaknat till mot slutet kan absolut ta säsongens viktigaste seger på ett mer offensivt skickligt Readings bekostnad.
 11. Cardiff – Swansea (1, 2)
  Med båda lagen fast i ingenmansland är det svårt att plocka ut någon given favorit här, vilket inte blir lättare sett till deras förra möte i höstas, men då ingen av dem tjänar på ett kryss tecknas övriga tecken istället – vilket lönat sig under säsongen ”för” båda lagen.
 12. Luton – Millwall (1)
  Luton är ett av lagen som alltjämt har möjligheten, om än en liten sådan, att ta ikapp Bournemouth på den sista direktplatsen och kliver in som tunga hemmafavoriter här mot ett bortasvagt Millwall – för att hålla drömmen om Premier League vid liv.
 13. Häcken – AIK (2)
  Det återstår att se om Häcken verkligen tar revansch på fjolåret om dem fortsätter med Högmo på tränarbänken, undertecknad är i alla fall inte övertygad och mot ett AIK som trivs som fisken i vattnet när det vankas allsvensk premiär går dem knappast säkra!

Stryktipset stora systemet – 1024 rader

 1. Manchester United – Leicester (1, 2)
 2. Chelsea – Brentford (1, X)
 3. Burnley – Manchester City (X, 2)
 4. Leeds – Southampton (1, 2)
 5. Wolves – Aston Villa (X, 2)
 6. Brighton – Norwich (1, X)
 7. Stoke – Sheffield United (X, 2)
 8. Coventry – Blackburn (1, X)
 9. QPR – Fulham (2)
 10. Barnsley – Reading (1, X)
 11. Cardiff – Swansea (1, 2)
 12. Luton – Millwall (1)
 13. Häcken – AIK (2)

Vilket system spelar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!