Spelbolag inom Basket

De bästa speltipsen för basket

Basket är kanske inte den största sporten i Sverige men hos spelbolagen finns det många matcher som du kan spela på. Det populäraste är så klart NBA, vilket också anses som den bästa ligan. Om du inte har så bra koll på lagen kan du spela på sekvenser i matchen. En basketmatch består som bekant av fyra perioder på 15 minuter. På många spelsajter kan du spela på vem du tror vinner varje kvart. Det är ett roligt bet att lägga eftersom du inte behöver vänta så länge på resultatet. Det är inte heller så självklart att favoriten vinner samtliga kvartar. Passa på att hitta en spelsajt med livestream så du kan följa matchen samtidigt som du väntar på resultatet.

Över/under ett visst antal poäng

En annan satsning som är rolig när det kommer till basket är att spela på om det kommer bli över eller under ett visst antal poäng. Även denna satsning går att göra för varje kvart. Detta är också ett bet som är ganska oförutsägbart och därför blir roligare att spela. Om du inte hittar en livestream av matchen brukar du kunna följa vad som händer på planen ändå, om matchen är live det vill säga.

Betta på olika specialer

Vissa spelbolag erbjuder ibland olika specialspel vilket kan vara väldigt underhållande att spela på. Oftast handlar det om någon form av duell mellan två spelare, till exempel vem av dem som gör mest poäng. Normalt handlar det om de båda poängkungarna i respektive lag, vilket så klart gör det ännu mer spännande. Läs gärna på lite statistik om lagen, spelarna och dess senaste matcher för att ha lite grund att stå på. Ju mer påläst du är desto större chans är det att du kan lägga ett bra bet som går med vinst.