Spelbolag inom Ishockey

Så spelar du bäst på ishockey

Om du vill betta på ishockey har du många ligor att välja på. Allt från svenska SHL till proffsen i Ryssland eller Nordamerika. Du kan även betta på andra europeiska ligor som Tyskland eller Alpligan. Oavsett vilken liga du väljer är det viktigt att göra så mycket research som möjligt. Det finns många yttre faktorer som påverkar utgången i en match. Både i NHL och KHL är det långa resor och täta matcher. Ett lag som spelar 2-3 bortamatcher på raken kanske inte är lika pigga som de vanligtvis skulle vara.

Spela moneyline för att säkra upp

Ishockey är en sport med snabba vändningar och högt tempo. En 3-0-ledning kan låta tryggt men verkligheten är någon helt annan. Lag som ligger under i sista perioden tar nästan alltid ut sin målvakt och sätter in en extra man på isen. Detta gör att de väldigt ofta lyckas kvittera i sista minuten. Vill du undvika en snöplig förlust bör du betta på moneyline. Det inkluderar nämligen övertid. Det finns inga garantier för att ditt lag kommer vinna på övertid men chansen är större. Dock är oddsen lite lägre än om du spelar på full tid.

Betta live samtidigt som matchen pågår

Orkar du sitta uppe och följa en NHL-match eller kanske befinner dig på plats under en match i SHL? Då kan du passa på att spela live samtidigt som du tittar på matchen. När du följer matchen live märker du om något lag har ett övertag eller inte. I dessa lägen kan det vara lönsamt att till exempel spela på vilket lag som gör nästa mål. Många spelsajter satsar stort på live och du kan oftast se spelalternativen för en match redan på startsidan. Det går också att följa oddsen som går upp och ned beroende på vad som händer nere på isen.