Sista omgången i Champions League gruppspelet för detta året. Förutsättningarna är att Salzburg behöver vinna för avancemang och Liverpool behöver minst kryss för att vara säkra för avancemang eller tre poäng för säkra förstaplatsen.

Liverpool kommer formstarkt till matchen efter att under veckan slagit Everton enkelt borta i derbyt utan Firmino och Salah i startelvan och sedan spelat ut Bournemouth borta. Man trummar på i ligan och leder klart med 8 poäng. I Champions League har det dock inte gått lika enkelt utan man har endast 10 poäng och är inte klara för slutspel ännu.

Salzburg kommer från en 5-1 vinst senast i ligan där den norska supertalangen Erling Håland stod för ännu ett mål. Håland personligen har stått för hela 8 mål i Champions League. Laget leder även dem inhemska ligan och står på 7 poäng inför sista matchen i CL gruppspelet.

Jag tror på en match där Salzburg kommer försöka göra allt för att vinna matchen som de är tvungna, detta kommer öppna för anfallstrion Mané-Firmino-Salah. Liverpool behöver endast kryss för vara klara för slutspel och kan mycket väl backa hem och spela på resultat vilket kommer öppna upp för trions kontringsspel.

Detta kommer passa dem perfekt och jag tror inte att Salzburg kommer klara av de defensiva omställningarna tillräckligt bra och spelar därför Liverpool vinst till 1.85 gånger pengarna på Unibet.