Dortmund-Slavia Prag möts i sista omgången av gruppspelet och matchen behöver Dortmund med stor sannolikhet vinna för att ha chansen på slutspel då man har samma poäng som Inter som i deras fall möter ett Barcelona som kommer till matchen utan Messi och Pique bland annat, så tror på att Inter tar minst en poäng, vilket gör att Dortmund blir tvunget till vinst för avancemang.

Dortmund kommer från helgen med en övertygande 5-0 vinst hemma mot Düsseldorf där kapten Reus stod för 2 mål och en assist. Man ligger på en tredje plats i ligan 5 poäng från första platsen. Jag tror på en laguppställning som innehåller formstarka offensiva spelare som Thorgan Hazard, Marco Reus och Jadon Sancho, vilket kommer göra det oerhört tufft för Prags defensiv.

Slavia Prag kommer även dem från en vinst i helgens ligamatch efter stabila 0-3 borta mot Slovan Liberec. Laget ska ha kredd för hur man stått upp mot det bra motståndet man haft under gruppspelet i Champions League där man även plockat 2 poäng, ett mot Barcelona och Inter vardera. Dock när man ställdes mot Dortmund hemma åkte man på en förlust med 2-0.

Som Dortmund visade i första mötet mellan lagen så är man det bättre laget av dem två. Jag tror att man likt första mötet kommer ta en komfortabel vinst nu på hemmaplan. Väljer därför att spela Borussia Dortmund asian hcp -1,5 till 1.94 gånger pengarna på Unibet.