Det vankas El Clasico under onsdagskvällen i spanska ligan. Barcelona tar emot real Madrid på Camp Nou, båda lagen står inför matchen på 35 poäng vardera och vinst i matchen ger ett försprång i den kommande titelstriden.

Barcelona kommer till matchen med 5 vinster på 6 senaste liga matcherna, dock kryss senast mot ett starkt Real Sociedad. Lagets store stjärna även världens bästa spelare Messi är i stor form och gör poäng på poäng för laget och offensiven levererar där laget stått för sammanlagt 43 mål vilket är mest i ligan.

Real kommer till matchen med 4 vinster senaste 5 matcherna och spelade likt Barcelona lika senast mot Valencia där man kvitterade sent genom Benzema. Defensiven med kapten Ramos i täten fungerar bra och man har endast släppt in 12 mål.

Jag tror på en jämn match med mycket kamp men tror att Messi kommer vara skillnaden mellan lagen då han är i superform och tror därför att han kommer leda Barcelona till vinst. Jag spelar därför Barcelona vinst till 1.74 gånger pengarna på Coolbet.