Klassiska boxing day fotbollen stundar inom den engelska fotbollen och Arsenal gästar Bournemouth.

Arsenal fick förra veckan klart med en permanent tränare efter Ljungbergs session som tillfälligt tränare. Det blev den förre Arsenal spelaren Mikel Arteta som tar över och han skrev förra veckan på ett 3,5 års avtal med klubben. Laget spelade förra helgen borta mot Everton där det blev 0-0, då med Ljungberg som huvudtränare. Med Ljungberg som tränare fick man ingen effekt som man hoppats på jag tror dock denna kommer nu med Arteta. Arsenal har även endast förlorat en enda match mot Bournemouth någonsin.

Bournemouth kommer till matchen efter en förlust senast hemma mot Burnley med 0-1. Laget har endast vunnit en match de senaste 7 matcherna och man kan säga att det går minst sagt knackigt för laget.

Jag tror på en Arteta effekt och att Arsenal studsar lite tillbaka och spelar bättre. Tror därför på en Arsenal vinst och väljer därför att spela en rak Arsenal vinst till 1.88 gånger degen på Coolbet.