Dags för sjätte omgången av Allsvenskan och jag har fastnat för raka Hammarby vinsten till i mitt tycke riktigt fina 1.97 gånger degen på Nordicbet.

Hammarby har inte fått den starten man inför säsongen önskat, man har 7 inspelade poäng efter fem matcher, kommer dock från en vinst senast hemma mot Sirius med 3-2 där jag tycker man spelade riktigt bra och borde stängt den matchen med fler mål framåt, men helt klart bättre spelmässigt än tidigare omgångar.

Varberg är inte samma lag som förra året, framförallt har man inte Selmani som kommer stå på andra sidan planhalvan och spela för Hammarby. I Selmani tappar Varberg spelaren som besatt spetsegenskaperna ingen annan gör i Varberg han var personen som kunde fixa målchanser från ingenstans, man har inte de längre.

Hammarby är numret större än Varberg och efter hur man spelade mot Sirius så ser jag framför mig att Hammarby tar hem detta. Största anledningen är spetsen är riktigt bra i bortalaget medans Varberg saknar spets. Därför spelar jag Hammarby vinst till fina 1.97 gånger degen på Nordicbet.