Redan klara titelvinnarna Inter tar emot Champions League jagande Juventus i den näst sista omgången av Serie A.

Inter har stått för en magisk säsong och har verkligen gjort sig förtjänta av titeln, Conte har verkligen förvandlat laget till en defensivt stabil maskin med vapen framåt som leder serien i mål+assist statistik där han har tillsammans hela 33 stycken.

Om Conte har förvandlat Inter till något fantastiskt kan vi nog konstatera att Pirlo’s debut säsong har gått åt andra hållet. Laget ligger på en chockerande femte plats med två omgångar kvar att spela, då är de värt att nämna att man hade innan denna säsong 9(!!) raka ligatitlar.

Detta är verkligen en måste match för hemmalaget Juve, förlust här och lagen ovanför vinner kan man glömma Champions League spel nästa säsong. Man kommer från en enkel vinst senast borta mot Sassuolo med 3-1 där Ronaldo fick näta vilket jag tror är oerhört viktigt. Man möter nu redan klara vinnarna i Inter och jag tror att man tar hem det, betydelsen i matchen är för stor för Juventus medans den egentligen inte betyder något för Inter.

Juve har även fått tillbaka Dybala i form som stod för ett mål senast och med Ronaldo som vi alla vet är en av de bästa i världen kommer man skapa chanser och jag tror även målen kommer att komma och ta dem till en sjukt viktig tre poängare, mitt speltips blir därför rak Juventus vinst till 2.10 gånger degen på Nordicbet.