12 extra jackpottmiljoner lockar svenska folket till stryktipskupongen den här lördagen med matcher från Premier League och The Championship på schemat. Flera starka hemmalag återfinns och några av dem behöver ju falla för att dra upp utdelningen, så frågan är vilka? Spelstopp 15.59 lördag 19 februari.

Stryktipset lilla systemet – 288 rader

  1. Manchester City – Tottenham (1)
    Kupongens mest solklara spik på förhand är också sist ut av alla tidsmässigt, för inte har Tottenham i det skick dem är i nu något att sätta emot här?
  2. Arsenal – Brentford (1, X)
    Nog bör Arsenal få sin revansch i det lilla London-derbyt men sett till utdelningen som The Gunners fått på sistone finns det ändå risk för ett nytt poängtapp.
  3. Crystal Palace – Chelsea (X, 2)
    Chelsea har inte haft några större problem med Palace de senaste säsongerna men frågan är om inte allt resande på sistone, liksom frånvaro av Mason Mount, öppnar för hemmalaget att få med sig något!
  4. Aston Villa – Watford (1)
    Steven Gerrard var inte nöjd efter 0-1 mot Newcastle senast varpå vi kan räkna med ett betydligt mer fartfyllt Villa direkt från start här, vilket bör bli för mycket att hantera för formsvaga nästjumbon Watford.
  5. Southampton – Everton (1, X)
    Det är lite rock ’n roll-fotboll över Everton just nu men det kan vara precis det som behövs för att väcka dem till liv, samtidigt gör det Everton svårlästa för dagen och detta garderas därmed upp tidigt då Southampton sällan förlorar hemma på sydkusten.
  6. Brighton – Burnley (1, X)
    Ska Brighton bli första laget som ger Burnley första bortasegern för säsongen eller ska det sluta oavgjort som drygt hälften av lagens matcher gjort i ligaspelet den här säsongen?
  7. Bristol City – Middlesbrough (2)
    Ojämna Bristol som släppt in näst flest mål av alla i serien har en tuff utmaning framför sig när formstarka Middlesbrough, som dessutom släppt in näst minst mål, kommer på besök.
  8. Luton – West Bromwich (1, X, 2)
    Ovisst möte att vänta där Luton borde gälla som favoriter men inte alltid lyckas leverera, och mot ett West Brom under nytt ledarskap med gott om kvalitet i truppen kan det sitta långt inne.
  9. Cardiff – Blackpool (X)
    Då båda lagen fått bra utdelning den senaste tiden, vilket bör innebära att dem kan andas ut i nedflyttningsstriden, lutar detta åt en jämn historia där båda kan tänkas vara väldigt nöjda med delad pott.
  10. Derby – Peterborough (1)
    Det finns inte mycket annat som räknas i det här läget än tre poäng för Derby som här tar emot ligans i särklass sämsta bortalag, och streckningen är således väl motiverad men för den som jagar jackpottmiljonerna – varför inte plocka tvåan?
  11. QPR – Hull (1, X, 2)
    Trots det stora favoritskapet är det på sin plats att höja ett varningens finger för QPR som inte imponerat på sistone, och ett Hull som överraskat flertalet gånger den här säsongen kan mycket väl skrälla!
  12. Sheffield United – Swansea (X)
    Två lag med liknande spelsätt och som gillar att hålla i bollen löper stor risk att spela ut en väldigt jämn och målsnål tillställning, varpå spikkrysset inte är dumt för att möjliggöra garderingar på andra ställen.
  13. Stoke – Birmingham (1, 2)
    Varken Stoke eller Birmingham har varit att lita på flera matcher i rad och när hemmalaget nu börjat hitta rätt igen står kanske en sämre insats och väntar?

Stryktipset stora systemet – 1024 rader

  1. Manchester City (1)
  2. Arsenal – Brentford (1, X)
  3. Crystal Palace – Chelsea (X, 2)
  4. Aston Villa – Watford (1)
  5. Southampton – Everton (1, X)
  6. Brighton – Burnley (1, X)
  7. Bristol City – Middlesbrough (2)
  8. Luton – West Bromwich (1, X)
  9. Cardiff – Blackpool (1, X)
  10. Derby – Peterborough (1, 2)
  11. QPR – Hull (X, 2)
  12. Sheffield United – Swansea (1, X)
  13. Stoke – Birmingham (1, 2)

Vilket system spelar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!