Spelbolag inom Tennis

Mer om tennis

Tennis är en mycket populär sport, vilket sannolikt beror på att den dels bjuder på massor av spänning och underhållning men även är en folkfest för tennisintresserade i samband med turneringar. För den som väljer att se på tennis hemma på tv så är sporten som gjuten för tv. Genom tv-rutan kan du känna pulsen på tennisbanan samtidigt som du inte missar de spännande avgörandena.

Att tennis är en underhållande och fartfylld sport där det dräller av storstjärnor i startfältet är säkert också en bidragande orsak till att många gillar att betta på tennis. Tennis är den andra populäraste sporten att betta på, efter fotboll, och därför kan du hitta ett stort antal turneringar att spela på hos de flesta spelbolagen. Så gott som dagligen så kan du hitta odds på tennismatcher över hela världen.

Sveriges världsstjärnor genom tiderna

I Sverige har det funnits ett flertal storspelare inom tennis, vilka bidrog till att göra tennisen så populär i de svenska hushållen. Med spelare som Björn Borg, Mats Wilander, Stefan Edberg och Jonas Björkman. När dessa spelare i allmänhet spelade, och Björn Borg i synnerhet, så blev det alltid fullt i tv-soffan hemma. Dessa tennisspelare, och många flera, har bidragit till att tennis näst intill har blivit en svensk nationalsport.

Speltips & Betting – spela på tennis

När du bettar på tennis så finns det flera olika varianter att lägga oddsspel på, som bland annat vilken spelare som vinner matchen och slutresultatet. Du kan även lägga oddsspel på pågående matcher och här kan du bland annat betta på vilken spelare som vinner nästa game, nästa set och mycket annat.

Här hos oss på Spelkanalen kan du få många tips från ledande tennisexperter. Det gör att du enklare kan plocka ut dina vinnare i de tennismatcher som du vill betta på, och därmed kunna vinna en slant.