ESL Pro league näst sista dag bjuder på en fin match mellan det bästa laget i världen Astralis och form starka laget Mousesport. En match som avgör vilket lag som kommer att få spela finalen imorgon i den danska staden Odense.

Igår fick vi se något speciellt, Maousesports nollade EG på nuke och vann med 16-0 i den sista och avgörande mapen i en mycket rolig bäst av 3 serie. Mousesports borde ha vunnit med 2-0 men tappade på Inferno och det gick till overtime där man förlorade mot EG. Men som sagt i den sista mappen så visade du upp en bra form och slog EG med 16-0.

Astralis har presterat lite under det vanliga men har ändå tagit sig vidare utan några större problem. De mötte Liquid i upperbracketfinals och vann med 2-1. Det danska hemmalaget gör sin första match i slutspelet inför sina hemma-fans och har all press på sig. Detta gör tillsammans med Mousesports fina form att jag tror det kommer bli jämnare än vad spelbolagen tror. Jag skulle vilja se en serie där de väljer Vertigo och Nuke där båda lagen har spelat bra. Jag spelar därför ö2.5 maps då jag tror att det kommer behövas en tredje map för att ett lag ska ta hem vinsten.

Spelet hittar jag hos bet365 och jag spelar även 2-1 till Astralis till fina @3.25. Där jag spelar 1/5 unit på 2-1 och 3/5 units på ö2.5 maps.