Dags att dra igång ej ny tradition på spelkanalen.se – Veckans Fyrling. Varje vecka kommer vi leverera en fyrling som vi anser har goda möjligheter till framgång.

Första fyrlingen ser ut så här:

IBF Falun vs Linköpings IBK – 1
Falun är storfavoriter i denna match. Även om Falun inte har presterat något på sin toppnivå(vilket jag tror är planerat) så ska dem inte ha några problem att plocka tre poäng från Linköping.

Pixbo Wallenstams vs Växjö IBK 1
Pixbo är starka hemma. Står i år för ett stabilt spel och radar upp vinster på hemma plan där man tagit 8 av 10 matcher. Senast mot Kalmarsund som inte hade en chans att rubba det anrika laget från Göteborg.

Storvreta IBK vs Mullsjö AIS 1
Storfavoriterna Storvreta – laget som kan ställas ut som landslag i vilket land som helst. På hemmaplan är man starka och räkna med att Rudd & CO kommer tända till när kaxiga Mullsjö kommer på besök. 10-6 i senaste mötet och när Storvreta har två raka förluster så kommer man vilja vända trenden.

Jönköpings IK vs IBK Dalen 2
Stark seger senast för Dalen när man slog Storvreta på bortaplan. Nu möter man JIK som blandar och ger, fyra raka förluster talar dock inte för JIK och senaste mötet blev 9-2 till Dalen. Tror Dalen tar det med 2-3 bollar.

Total odds: Fyrling @ 3,53 hos Unibet