Träningsmatcher mellan flera av de redan VM-klara nationerna blandat med fotboll från engelska League One och League Two betyder en riktigt oviss kupong denna lördag. Då vi redan är borta från pallplatserna på Tips-SM som går in i sin femte runda följs samma tankemönster som torsdagens kupong på Europatipset, där det stora systemet utgick till förmån för ett reducerat system med en matematisk gardering för att täcka in så många utfall som möjligt. Spelstopp 15.59 lördag 26 mars.

Stryktipset – R144 rader (288)

 1. England – Schweiz (1, X, 2)
  Träningsmatch som detta är mellan två lag som kvalade bra och gick bra i EM, ja nog är det ovisst alltid och alla tecken ska således med!
 2. Nederländerna – Danmark (1, X, 2)
  Lite samma principer gäller här som i match 1 där det blir spännande att se vad Nederländerna kan göra med all sin potential mot ett Danmark som ingen längre vågar underskatta?
 3. Finland – Island (1, X)
  Hade detta varit en tävlingslandskamp som gällt något hade ettan spikats utan större förbehåll då Island varit på nedgång bra länge nu, men med risk för en rätt avslagen tillställning måste krysset garderas upp omgående.
 4. Irland – Belgien (1, 2)
  Intressant nog har Roberto Martinez valt att ställa över alla sina mest rutinerade spelare denna samling och endast tagit ut dem med max 50 landskamper, vilket såklart kan slå väl ut men också i alla fall rent resultatmässigt stöta på problem i Dublin.
 5. Spanien – Albanien (1)
  Med en stark trupp som bara behöver vässas ytterligare och då kanske främst i avslutssituationer bör Albanien passa Spanien bra som motstånd här, där spanjorerna kan fortsätta öva på att få hål på lågt ställda försvar.
 6. Tyskland – Israel (1)
  För att vara en stormakt som såg ut att ha passerat sitt bäst-före datum under EM har Tyskland visat en helt annan energi och kvalitet sedan Hansi Flick tog över Die Mannschaft, och mer anfallsglad fotboll med god utdelning är att vänta även här.
 7. Ipswich – Plymouth (X)
  Jämnt möte med viktiga poäng på spel i League One där hemmastarka Ipswich har en tuff match att vänta mot formstarka Plymouth, och då båda lagens främsta styrkor just nu återfinns i defensiven kan detta absolut sluta både 0-0 och 1-1.
 8. Accrington Stanley – Gillingham (1, X, 2)
  Hemmafördelen till trots gör Accrington bäst i att ta den här matchen på allvar då Gillingham slåss allt vad de kan för att hålla sig över strecket, med poängen senast på Hillsborough riktigt meriterande, och den lågt streckade tvån kan bli den kupongrensare som behövs denna lördag!
 9. AFC Wimbledon – Cambridge United (1, X, 2)
  Likt Gillingham slåss också AFC för att undvika nedflyttning men om man inte vinner några fotbollsmatcher blir det såklart betydligt svårare, så med hemmalagets dystra svit i åtanke är det säkrast att plocka samtliga tecken.
 10. Doncaster – Charlton (1, 2)
  Det går inte att säga något annat än att Doncaster förtjänar att ligga där dem ligger tabellmässigt vilket gör Charlton till klara favoriter här, dock har gästerna varit så pass svaga i bortaspelet att Doncaster inte kan räknas bort här då i princip endast seger räknas för deras del.
 11. Sheffield Wednesday – Cheltenham (1)
  Med endast ett fåtal matcher kvar är det inte läge för playoff-jagande Sheffield att börja vackla nu, särskilt inte på Hillsborough mot ett bortasvagt Cheltenham som fått skral utdelning mot övriga playoff-kandidater under säsongen på resande fot
 12. Shrewsbury – Lincoln (1, X)
  Med nästan dubbelt så många poäng tagna hemma som borta kliver Shrewsbury in som favoriter här, inte minst tack vare det självförtroende som deras två senaste resultat gett dem vilket också bör ha satt sig respekt hos gästande nykomlingen Lincoln.
 13. Port Vale – Sutton United (1, X)
  När vi kommit ner till den engelska fjärdedivisionen är det alltid en bra idé att strössla med garderingarna, men här ska man komma långt på 1X sett till att Port Vale visat sån fin stabilitet på hemmaplan den senaste tiden samtidigt som Sutton haltat i bortaspelet.

Vilket system spelar du den här veckan? Spela Stryktipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i kampen om miljonerna du också. Stort lycka till i jakten på 13 rätt!