Spelbolag inom

Speltips och betting på NHL

NHL räknas som världens kvalitetsmässigt bästa hockeyliga. Sju av de deltagande lagen är kanadensiska och övriga 24 är från USA. Nuvarande innehavare av Stanley Cup, som segrarpokalen kallas, är St. Louis Blues. Mellan oktober och april spelar lagen 82 matcher som avgör vilka sexton lag som ska gå vidare till slutspel. Dessa gör upp mellan april och juni och slutligen kan ett segrande lag få lyfta Stanley Cup.

De stora mängder matcher som spelas samt den spänning som kommer med den höga prestige som är inblandad, gör att NHL är en utmärkt liga att spela på. Under högsäsong kan man alltid vara säker på att det finns en match på gång att sätta sig in i.

Det vanligaste spelet är självklart att tippa vilket lag som kommer gå segrande ur matchen. Ofta används så kallat Asian handicap. Det är ett system i vilket man inte kan tippa på oavgjort. Lagen får i bettingen olika stora handikapp så att spelet hålls spännande oavsett om något lag är favorittippat.

Målspel är ett mer avancerat sorts spel i vilket man även gissar hur många mål som kommer göras och vad differensen kommer vara när spelet avgörs. Beroende på hur rätt man har kan man få olika mycket tillbaka.

För den som har kunskap om hockey kan livebetting vara ett alternativ. Då bettar man samtidigt som spelet är igång, och den som har bra öga för att läsa sporten har mycket att vinna i denna sorts spel.

NHL:s stora popularitet gör det enkelt att sätta sig in i turneringen. Det finns mycket att läsa och många bettingexperter på internet kan hjälpa till på vägen. Att bli insatt i alla 31 lag kan vara svårt och bättre är att rikta in sig på några få vars resultat man kommer kunna förutsäga bättre.

Sista steget är bara att välja var man vill spela. Internet erbjuder en mängd olika bettingsajter och som nyfiken på spel är det bara att läsa på, jämföra, och välja det spel som bäst motsvarar vad man söker för maximal spänning.