Damernas Champions League och den avslutande omgången av VM-kvalet borta i Nord- och Centralamerika dominerar kupongen den här midweek-rundan. Den inleds under onsdagen med två matcher men ser majoriteten spelas under natten till torsdag och sedan avlutas i Wolfsburg i match 8. Spelstopp 18.44 onsdag 30 mars.

Topptipset – 27 rader X 10kr

 1. Barcelona – Real Madrid (1)
  I damernas El Clásico är Barcelona den stora giganten och det räcker att titta tillbaka på lagens senaste inbördes möten för att bekräfta det, och med 3-1 att gå på ska avancemanget inte vara någon fara för Barca här.
 2. PSG – Bayern München (2)
  Trots 1-2 på resultattavlan var det Bayern München som var det klart bättre laget och får dem bara till de defensiva fasta situationerna ska tyskorna kunna både kvittera och ta ledningen i dubbelmötet.
 3. Costa Rica – USA (1, X, 2)
  Inte har Costa Rica gett upp och ett eller gärna två snabba mål skulle verkligen kunna få saker i gungning här, å andra sidan går väl musten ur om USA tar ledningen varpå det är säkrast att gardera upp fullt ut?
 4. Panama – Kanada (2)
  Det fanns inte mycket för Panama att sätta emot när USA väl blåste på senast och nog satt besvikelsen från Honduras-matchen i, vilket den mycket väl kan göra här också mot ett lika kapabelt Kanada som vill avsluta snyggt.
 5. Mexiko – El Salvador (1)
  Med karnevalsstämning i hela Mexiko för att fira den 99,9% klara VM-biljetten är det i princip omöjligt att se hemmalaget inte vinna den här matchen, även om gästerna för dagen inte ser ut att vara kapabla till en skräll för den delen heller.
 6. Jamaica – Honduras (1, X, 2)
  Det har varit ett oförlåtande kval för såväl Jamaica som Honduras och frågan är hur motivationen är denna sista avslutande omgång, som dock erbjuder gästerna en sista chans att i alla fall skriva in en seger i protokollet!
 7. Millionarios FC – Deportivo Junior (1, X, 2)
  Även om hemmastarka Millionarios leder ligan blir det nog tuffare här än vad man kanske först tror vid en första anblick, och i en liga där korten ständigt haglar är det inte läge att lita på någon!
 8. Wolfsburg – Arsenal WFC (1)
  Nu blev det visserligen 1-1 i det första mötet men ett erkänt och historiskt starkt Wolfsburg som stormar fram hemma i Frauen-Bundesliga ska kunna få utdelning på allt sitt övertag när returen väntar på hemmaplan – sist ut av alla matcher på kupongen dessutom som ytterligare motiverar spiken.

Vilken insats lirar du den här veckan? Spela Topptipset hos Svenska Spel med hjälp av Spelkanalens analys och var med i snacket om högvinsterna du också. Lycka till i jakten mot 8 rätt!