I danska Superligan så avslutas omgång 20 med en match mellan Köpenhamn och Odense, Köpenhamn ligger på en andra plats i ligan bakom FC Midtjylland medans Odense ligger på en 9:e plats.

Köpenhamn kommer från förra veckan med en förlust i bagaget där man i torsdags tappade första platsen i gruppspelet i Europa League efter en förlust mot Malmö. I ligan har man dock spelat bra senaste och man kommer till matchen med 4 raka vinster, senast borta mot Nordsjælland med 0-1. FCK har stått för 35 mål under de första 19 matcherna vilket är andra mest i ligan.

Odense kommer till matchen med sämre liga form där man har förlorat 3 av de 4 senaste matcherna. Man placerar sig på en nionde plats i ligan med hela 16 poäng upp till andra placerade FCK.

Köpenhamn har inte förlorat på hemmaplan än så länge denna säsong och har endast tappat poäng en enda gång på hemmaplan. Jag tror att FCK fortsätter sin liga form och gör som senast de möttes och vinner matchen. FCK kommer till matchen med en revanschlust och är såpass hemmastarka även det bättre av de lagen så tror på en FCK vinst.

Jag väljer därför att spela rak FCK vinst till 1.62 gånger pengarna på Unibet.