Ny jackpott väntar denna lördagen när det inte blev något på tiorna senast. 12 miljoner väntar på den lyckliga vinnaren.

Match 1: Burnley – Newcastle
Viktig match för Burnley som hade mycket tuffa uppgifter förra veckan. Är normalt ett starkt hemmalag men har flera av sina startspelare på skadelistan, Allan Saint-Maximin tvingades kliva av senast. Hoppas få tillbaka ett par spelare här till matchstart. Steve Bruce har något oväntat fått fart på Newcastle. 13 poäng på de sex senaste omgångarna har fört upp The Magpies ordentligt i tabellen .Newcastle försvarar sig bra men har fått väldigt bra utdelning senaste tiden.
Speltips: 1X


Match 2: Chelsea – Bournemouth
Lampards manskap har gjort en helt klart godkänd säsong med tanke på förutsättningarna men var dock en besvikelse mot Everton senast. Förväntas ha Antonio Rüdiger redo för spel här.Bournemouth dras med en lång skadelista och är inne i en tuff period. Sedan tidigare saknar Howe viktiga namn som King, Cook och Daniels. Nu råder det också tveksamheter kring om Aké och Callum Wilson kan spela. Utan så många bärande spelare är det väldigt svårt att se hur Bournemouth ska ta poäng på Stamford Bridge. Ganska säker etta.
Speltips: 1


Match 3: Leicester – Norwich
Leicester fortsätter utvecklas positivt och har vunnit tolv av sina 13 senaste matcher. Senast körde man över Aston Villa och är tveklöst den mest positiva överraskningen i Premier League. Skadeläget ser fortsatt bra ut och man har en passande uppgift här. Norwich har spelat upp sig något i takt med att skadeläget förbättrats. Försvaret har dock svårt att räcka till på den här nivån
Norwich har det jobbigt och får svårt att ta poäng borta mot tabelltvåan.

Speltips: 1


Match 4: Sheffield United – Aston Villa
Sheffield United har spelat bra i flera matcher och tog en efterlängtad trepoängare när man besegrade Norwich. Ligger på övre halvan av tabellen och vill gärna klamra sig kvar. Skadeläget ser bra ut och fortsätter man spela det stabila försvarsspel så ser det bra ut. Villa är inte på någon uppåtgående trend precis. Landslagsmannen Tyrone Mings lär saknas och även ytterbacken Matt Targett gick ut skadad senast. Känns som en hemmavinst är passande här.
Speltips: 1


Match 5: Southampton – West Ham
Southampton spelat upp sig i de senaste matcherna och förtjänade mer i mötet med Newcastle. Ingen fara på skadefronten och Stuart Armstrong kan vara tillbaka. Tyngre är det för West Ham som tappade tungt 1–0 till 1–3 mot Arsenal. Aaron Cresswell tvingades kliva av. Är Pellegrini nästa manager på tur att få sparken? Mycket talar för det. Trots att argentinaren köpt spelare för hisnande summor ligger The Hammers bara en poäng från nedflyttningsplats inför helgens matcher. Vi tror på en hemmaseger men säkrar upp med ett X. Speltips: 1X


Match 6: Brentford – Fulham
Helt öppen match. Brentford är svårstoppade när spelet stämmer, inte minst hemma. Där slog man i veckan Cardiff med 2–1. Efter fyra raka trepoängare blev Fulham poänglöst hemma mot Bristol City i en märklig match. Brentford ska vara favorit men Fulham är kapabelt att ta poäng mot alla lag i The Championship.
Speltips: 12


Match 7: Bristol City – Blackburn
Bristol City har hög kapacitet och siktar mot Premier League. Senast förlorade man mycket oväntat mot bortasvaga Millwall under tisdagen. Detta betydde andra bortförlusten, blir detta tredje? Inte omöjligt. Korey Smith saknades mot Millwall i veckan men förväntas vara tillbaka här. Rovers har visat fin form under en längre period och försvarade sig bra senast. Bradley Dack är avstängd här. Är inte City på tårna här kan skrällen mycket väl vara ett faktum.
Speltips: 1X2


Match 8: Nottingham – Sheffield Wednesday
Nottingham har varit det bättre laget i hemmamatcherna mot Cardiff och Middlesbrough men har bara lyckats få med sig en poäng. Senast vann Nottingham hörnstatistiken med 10-1. Tredje raka omgången utan vinst för de rödklädda vars playoff-plats nu är i fara. Positivt är i alla fall att truppläget ser stabilt ut för Lamouchi. Grabban, Lolley, Ameobi med flera håller hög klass Är svårslaget. Sheffield Wednesday är fortsatt svårslaget. Moses Odubajo är avstängd men Liam Palmer är tillbaka. Har dock enbart vunnit fyra av tio bortamatcher så en hemmaseger är mest trolig men vi säkrar upp med ett X.
Speltips:
1X


Match 9: Leeds – Cardiff
Leeds fortsätter övertyga stort och dominerar matchbilderna i stort sett varje vecka. 2–0-segern mot Hull var lagets sjunde raka trepoängare. Mittfältaren Kalvin Phillips var tillbaka i startelvan i veckan. Cardiff har inte alls övertygat i de två senaste matcherna. Leeds har radat upp vinsterna de senaste månaderna och är favorit att tillsammans med West Bromwich ta steget upp i Premier League kommande säsong. Sju raka har man nu. Cardiff har haft det tufft och även om det sett bättre ut de två senaste matcherna så är segerchansen borta mot Leeds är liten.
Speltips: 1


Match 10: Derby – Millwall
Derby är svårslaget hemma men visar tveksam form i dagsläget. Litar mycket på individuell briljans av Lawrence, Marriott, Waghorn eller någon annan. Millwall har varit markant förbättrat efter managerbytet och senaste matchen gjordes en perfekt insats när man slog Bristol City med 2-1. Sju poäng på de tre senaste bortamatcherna. Shaun Hutchinson var tillbaka senast.
Speltips: X2


Match 11: Stoke – Reading
Stoke har fortfarande en stark trupp men har varit en stor besvikelse under höstsäsongen. Äntligen visade Joe Allen lite av den talang som walesaren innehar.t Två mål i 3-0-vinsten mot Luton var ett kvitto på att 29-åringen fortfarande håller. Trots segern är Stoke fortfarande under giljotinen, men de närmar sig åtminstone säker mark. Känns fortfarande svårbedömt men det blir full pott mot ett formsvagt Reading.
Speltips: 1


Match 12: Swansea – Middlesbrough
Swansea har haft ett par svårlösta uppgifter senaste tiden och är utan seger i de sex senaste. Dock två helt klart godkända förluster WBA och Fulham som sedan följdes upp med en tung poäng mot Blackburn(1-1). Middlesbrough har fått bättre ordning på försvarsspelet och har bara förlorat två av sina nio senaste matcher. Britt Assombalonga saknas men i övrigt börjar skadeläget se lite bättre ut.
Speltips: 12


Match 13: Wigan – Huddersfield
Att släppa in mål under slutminuterna och tappa poäng ger dåligt självförtroende. Under december har Wigan förlorat trots ledningar sent in i matcherna mot Reading och Luton. I helgen vände Luton 0–1 till seger under de fyra avslutande minuterna. Inte bra. Huddersfield är skadedrabbat och det börjar märkas. Även om man gjorde det okej mot Leeds (2–0-förlust hemma), sedan tog man en i veckan en viktig seger borta mot Charlton Athletic. Hudds första seger på sex matcher. Trevoh Chalobah tillbaka efter avstängning.
Speltips: 1X2

System – 576kr

1X
1
1

1
1X
12

1X2
1X
1

X2
1
12
1X2