Värdnationen Schweiz ställs mot regerande världsmästarna Sverige i VM finalen i innebandy. Tycker mig funnit ett spel som känns bra på förhand.

Schweiz har gjort ett väldigt fint mästerskap inför hemmapubliken och senast igår i semifinalen hämtade man upp 2-6 sista 80 sekunderna och avgjorde senare i förlängningen. Man har verkligen fått ihop det detta mästerskap och man är förtjänta av en finalplats. Nu tror jag man kommer kräma ut det sista och ge Sverige en match inför hemmapubliken.

Sverige spelade en tuff semifinal igår mot Finland och vann bara med 5-4. Sverige trodde nog det skulle gå lättare då Finland saknade sin bästa spelare. Om Sverige inte vinner guld är det ett riktigt misslyckande. Sverige har bara allt att förlora i en sådan här match.

Tycker att underspelet i denna match känns bra. Båda lagen spelar sin sjätte match på sju dagar och både huvud och ben borde vara rätt möra nu.
Tror Sverige kommer föra spelet och inte vill riskera något bakåt. Schweiz kommer fokusera på sin defensiv och försöka hänga med i matchen så länge som det går. De kommer bäras fram av hemmapubliken och därför tycker jag att underspelet känns bra.
Bet365 erbjuder @ 1.90 på under 11.5 mål. Spelar 3u.

@innebandyexpert på twitter