Kalmarsund tar emot Helsingborg på lördagskvällen i sin nya arena som man invigde innan nyår. Tycker mig hittat ett väldigt bra spel.

Kalmarsund kommer till dagens match med en vinst i bagaget mot jumbon Visby. Man imponerade dock inte och det finns mer att ge. Man har en första femma som alltid producera där Marcus Johansson är i storform.

Helsingborg ligger på en slutspelsplats och tagit fler poäng än vad många har förväntat sig. Man förlitar sig mycket på sin första femma med Linus Nordgren och Jonathan Nilsson. Till denna match har man tappat Adam Berglund som var en stabil back. Detta är dock bra för vårt spel.

Nu till kvällens spel: Över 9,5 mål @ 1.85 på Coolbet. 4u.
Kalmarsund har löst denna lina 6/7 senaste matcherna.
Helsingborg har löst linan 5/7 senaste matcherna.
Båda säsongens matcher har slutat över 9.5 mål.

Slänger även in att Simon Nilsson gör mål till @ 1.90 på Nordicbet.
Har gjort 6 mål på senaste 3 matcherna.

@innebandyexpert på twitter