Mullsjö tar emot Jönköping ikväll i ett hett derby. Dessa matcher brukar på mycket underhållning, muntugg och heta dueller.

Mullsjö kommer till dagens match med en vinst efter straffar mot Dalen i senaste omgången. Där innan slog man ganska komfortabelt Sirius på bortaplan. Mullsjö har ett intressant lag och ligger på en femte plats i tabellen. Man har många olika målskyttar och poängspelare med Jan Zaugg i spetsen. Killen har ett sjukt målsinne och det han gör med bollen är inte många i SSL som kan. Han har verkligen imponerat under sitt första år i SSL.

Jönköping har haft tuffaste möjliga motstånd senaste matcherna. Man har mött Storvreta & Falun och där har man inte haft någon chans alls. Nu är det derby och allting kan hända. Jönköping ligger precis utanför slutspel och behöver studsa tillbaka direkt för att gå upp på rätt sida strecket.

I ett derby där vissa spelare har spelat i båda lagen tidigare brukar det vara mycket känslor i dessa matcher. Jag tror på en ganska svängig match med mycket utvisningar som ska gynna vårt spel.

Spelet blir följande. Över 10.5 mål @ 1.75 på Coolbet.