Dags för Parma och Lecce att spela sin 19:e omgång av Serie A. Parma placerar sig på en 10:e plats i tabellen medans Lecce ligger i botten på en 17:e plats.

Parma åkte på en riktig käftsmäll senast mot Atalanta där man förlorade borta med 5-0. Innan dess har laget dock gått bra man kryssade omgången innan och innan dess hade man 3 raka segrar med en stark bortavinst mot Napoli inkluderat. I laget finns unga stjärnskottet från Sverige Dejan Kulusekvski som nyligen skrev på för Juventus efter en övergång på ca 365 miljoner kronor.

Lecce kommer till matchen med 4 förluster på de 5 senaste matcherna. Man förlorade senast hemma mot Udinese med 0-1. Samtidigt som man börjar tappa mot lagen över dem i tabellen närmar man sig mer och mer botten av den. Man har hela 5 poäng upp till 16:e platsen medans endast en poäng ner till nedflyttnings platserna.

Jag tror på ett Parma som studsar tillbaka efter förlusten senast, Lecce är inte tillräckligt bra och kommer som sagt till matchen med 4 förluster på de 5 senaste matcherna. Mitt spel blir en rak Parma vinst till 1.86 gånger pengarna på Coolbet.