Söndagens första match i NBA spelas mellan Nets och Nuggets. Jag tycker mig hittat ett fint spel i matchen.

Nuggets som går 14-6 kommer senast från en förlust mot ett duktigt Celtics som ligger på en stark andra plats i Eastern Conference bakom fenomenala Bucks med förra årets MVP Giannis Antetokounmpo i täten. Denver ligger på en stark tredje plats i Western Conference med ett record på 14-6, väldigt imponerande då man anser att Western Conference är betydligt tuffare än Eastern. Nuggets är extremt bra defensivt och är näst bäst i ligan på den punkten då man snittar 102.1 släppta poäng per match. Lagets stjärna Nikola Jokic kommer från förra matchen med säsongs bästa 30 poäng, han var även med i racet om årets MVP förra säsongen.

Brooklyn kommer efter att ha slagit bleka Hornets som går 9-15. Nets ligger på en sjunde plats i Eastern med ett record på 12-10. Nets överlägset bästa spelare är Kyrie Irving som snittat 28.5 poäng och 7.2 assist än så länge under säsongen, han kommer dock inte till start mot Nuggets vilket är ett oerhört stort avbräck för Nets, speciellt när Nuggets besitter på ett av seriens bästa försvar.

Med det försvaret Nuggets har tror jag att Nets får det väldigt tufft utan Kyrie och tror därför att Nuggets vinner matchen. Jag väljer därför att lira Denver Nuggets -3.5 på Unibet till 1.84 gånger pengarna.