Tycker mig funnit två bra spel till kvällens match.

Första spelet blir över 2.5 mål i första perioden mellan Storvreta – Mullsjö. Storvreta har förlorat två raka matcher och nu har de fått vila en hel vecka från senaste matchen och de borde trampa gasen i botten från första sekund ikväll. Mullsjö har gått som tåget senaste matcherna och är ett väldigt målglatt lag som spelar offensiv innebandy och sätter hög press på sina motståndare. De har fina offensiva spelare som borde kunna lösa denna linan i kvällens match.

För den som gillar statistik så har Storvreta löst denna linan 12/16 matcher denna säsongen och när vi erbjuds @ 1.60 på över 2.5 mål i första perioden på Svenska Spel tycker jag 3u är värt.

Andra spelet blir i matchen mellan Höllviken – Kalmarsund där jag också gillar över 2.5 mål i första perioden. Kalmarsund har haft det lite tungt senaste matcherna men nu återfår man Simon Nilsson som är en av lagets viktigaste spelare och de har sagt att de ska gasa från start idag. Höllviken förlitar sig mycket på Wilhelmsson – Karlsson Martell och ger man dessa herrar några centimeter för mycket så sitter bollen i mål.

Kalmarsund har löst denna linan i 12/16 matcher denna säsong och Höllviken har löst linan 13/16 gånger denna säsong och när vi erbjuds @ 1.73 på över 2.5 mål i första perioden på Svenska Spel kliver vi in med 3u.

@innebandyexpert på twitter