Storvreta tar emot formstarka Mullsjö på hemmaplan där Storvreta kräver revansch efter 2 förluster senaste matcherna.

Jag är som många andra inne på att det kommer bli en målrik match mellan dessa två lag som gillar offensiv innebandy och inte vill bolla av någon tid i defensiv zon. Jag tror Storvreta trycker plattan i mattan från början och visar hemmapubliken vilken fin och rolig innebandy de kan spela när de är som bäst. De har haft en veckas ledighet och fått tillbaka Jimmie Pettersson som är en pålitlig målskydd + backen Filip Stenmark. Det har varit frågetecken på Viktor Klintsten och Henrik Stenberg men båda två står med på laguppställningen.

Tycker att överspelet i matchen är bra, men ser mer värde i att spela Storvreta över 7.5 mål @ 2.20 på Nordicbet. Tycker att detta är några punkter för högt och därför kliver vi in med 3u.
Storvreta har löst denna linan 6/8 hemmamatcher denna säsong och senaste mötet mot Mullsjö slutade 10-6 till Storvretas fördel.

@innebandyexpert på twitter