I en av nattens många NBA matcher tar Orlando emot Lakers i Amway Center, där Orlando kommer till matchen efter förlust senast medans Lakers kommer till matchen med ännu en vinst i bagaget.

Lakers kommer till matchen efter hela två spellediga dagar och man gör det även med en vinst i bagaget mot Timberwolves med 142-125 där Anthony Davis stod för säsongsbästa 50 poäng. Laget kommer till matchen med ett snitt på 133 poäng som lag senaste 3 matcherna, vilket tyder på att offensiven verkligen fungerar.

Orlando kommer till matchen med en förlust senast mot Milwaukee som även dem likt Lakers har ett record på 21-3 vilket är bästa i hela ligan. Tillskillnad från Lakers har man endast haft en spel ledig dag då de spelade senast natten till tisdag. Laget har ett poängsnitt på 103 poäng ( Lakers 114,5 poäng per match) vilket inte är det bästa men fortfarande godkänt.

Jag tror på att Lakers oerhört starka och poäng glada offensiv fortsätter speciellt när man varit spellediga i två dagar, tror även att Orlando fortsätter ligga runt sitt snitt poängmässigt och väljer därför att spela totalt antal poäng över 212,5 på Unibet till 1.90 gånger pengarna.