Stekheta Karlstad tar emot bottengänget Craftstaden på hemmaplan i Allsvenskan Södra.

Karlstad har imponerat senaste matcherna där man slagit serieledarna Fagerhult och även dammat av Lockerud. Nu ligger man på samma poäng som Fagerhult, det är bara målskillnad som skiljer de åt. Deras stora stjärna Adam Colling har gjort makalösa 12+3 senaste två matcherna och är i en grym form. Han kommer få mycket ytor i dagens match mot Craftstaden som åker med lite folk.

Craftstaden har mött sina bottenkollegor senaste matcherna och tagit 4/6 poäng och det får anses som godkänt. Men där har man fått hjälp av spelare från Kalmarsund och till dagens match har man ingen utan man åker med en tunn trupp och man ska inte ha en chans mot suveräna Karlstad. Man åker med 14 spelare inklusive målvakt och då kommer de ej orkar mot Karlstad.

Tycker att två spel är fina inför dagens match.

Karlstad -5.5 @ 1.65 på Coolbet.
Över 12.5 mål @ 2.01 på Svenskaspel.