Svenska Superligan har haft uppehåll eftersom det har varit VM-kval som konstigt nog Sverige behöver delta i. Endast Tobias Lindström från dessa två lag representerade Sverige övriga spelare har fått välförtjänt vila.

Kalmarsund avslutade två sista matcherna innan uppehållet med att tappa poäng mot både Höllviken & Visby som är två lag i bottenträsket. Man hade räknat med 6 poäng men kom bara tillbaka med 2 poäng. Kalmarsund spelar väldigt jämna matcher och mot de lite ”sämre” lagen har man haft svårt att föra spelet och få flyt i spelet. Det har visat sig senaste matcherna. Nu går ryktet att Kalmarsund har gjort en del ändringar i femmorna och vi får se hur utfallet blir… Jag är skeptisk.

Warberg ligger precis över nedflyttningsplats och man krigar för att hänga kvar. Warberg avslutade serien innan uppehållet med förlust mot Helsingborg men slog Visby på bortaplan. Man är med i de flesta matcherna men har fallit på målsnöret i många matcher. Nu när det börjar närma sig serieslut tror jag att Warberg inte kommer bjuda på något extra utan spela extra tight för att försöka sno poäng. Tycker därför jag hittat ett bra spel till lördagens match.

Ändringarna i Kalmarsunds femmor och att Warberg spelar väldigt tighta matcher så tycker jag att handikappspelet på Warberg känns bra på förhand.

Warberg +2.5 @ 2.04 på Svenska Spel.

Warberg har klarat denna lina 9/11 senaste matcherna.